DRAKE Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam, Co powiecie na ponowny wypadzik "na rybke" w najblizszym tygodniu ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 ja jestem ZA :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mam nadzieje, że będzie można się przyłączyć :icon_razz: ? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) ja bylem wczoraj na rybce nad zegrzem, probowalem wyciagnac zappe, ale sie nie udalo - znalazl czas jak akurat wracalem na chalupe. znalazlem calka fajna miejscowke, wydalem 20zl a najadlem sie po uszy i nad sama woda. tylko troszke glosno od dzieciakow, ale da sie przezyc szukalem wczoraj tez jakiejs smazalni w dębe, ale nie moglem nic znalezc :P Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Bartasarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Nie lubię ości... :icon_razz: ale polatać mogie... :bigrazz: głośnych dzieciaków też nie lubię... :icon_razz: ale lubię głośne motocykle... :bigrazz: ale szczura to jeszcze nie jadłem... :P Edytowane 30 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 zawsze mozesz zamowic fileta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ok, no to mnie przekonałeś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 to w takim razie co powiecie na srode ?? wyjazd z wawy okolo 17 ?? czekam na inne propozycje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Łojezu! A temu jak się śpieszy... W domu jeść nie dają?? :icon_razz: Bo ja myslałem że cos blizej łikendu... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 to w takim razie co powiecie na srode ?? wyjazd z wawy okolo 17 ?? czekam na inne propozycje ??w łikend to są inne rzeczy do roboty :P środa jak dla mnie super. o 17 wychodze z pracy, więc 17.15 mogę być gdziekolwiek. może parking przed Torwarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) No dobra... skoro będzie szczur na deser... :P Edytowane 30 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Którędy będziecie jechać i gdzie na tą rybkę bo może gdzieś po drodze was złapie.może będziecie jechać Modlińską to byłoby ok.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) No moze byc parking przed torwarem ... 17.15 Tak bedziemy jechac modlinska - mozemy sie umowic na stacji BP przed zjazdem na nieporet - powiedzmy 17:30 dla ludzi z tamtej strony ... Pozniej droga na nieporet przy kanale zeranskim ... a na miejscu juz sie zastanowimy nad miejscowka ... Edytowane 30 Czerwca 2008 przez DRAKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Oki postaram się być o 17.30 na BP :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 jak jechalem ostatnio przez droge nad kanalem zeranskim to dojezdzajac do podwojnego ronda, nie jechalem dalej na zegrze i nieporet tylko odbilem w lewo na legionowo - super droga na motocykl! mowie wam! pusciutko, rowna nawirzchnia, las i mnostwo winkli!!! po prostu bajka, wyjezdza sie na koncu legionowa wiec nie stoisz w zadnych korkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi