Peterek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Co do zdjęć to dołożę swoje, skromne trzy grosze :icon_mrgreen: http://picasaweb.google.pl/Peterek69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 to i ja się wpiszę (trochę spóźniony ale weekend minął w siodle :notworthy: 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit8 - 9. igrażka + Joey (dojechała na skuterku)10. Ptaq i Sylwia11. Adam i Angelika12. Teosik13. roberto1002 (kierownik imprezy)14. zappa15. AdamFilip16. Belgu + Katja_75 + Porzeczka + Liść Porzeczki17. Banka18. Jesus19. Kate20. Pit Stop21. Marcin SF22. Turtel23. Listek3124. tuzmen vel niedoszły rycerz25. miro26. MarKov27. Tedarek28. Darekk + żonka29. elqjp + olgita30. rafii + Ewa31. wolkan32. darqvader + justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Tak się wątek rozwinął, że nie idzie się doszukać więc wybaczcie ale zapytam:gdzie tym razem będzie środowa rybka ??(mam szanse się wykroić na wypad w tym tygodniu) PS. Bestia, nie zapomniałem że ci wiszę dyszkę za Giżyckie długi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nowy Kubi to ja Ci jestem winny za wynajem "pokoju" i dobrą zabawę ;) W tym tygodniu na rybce nie będę, ale chce na ślub dojechać w sobotę i szanty nad zalewem zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 To może jakiś wspólny wyjazd na te szanty bo chyba dużo osób jedzie? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bardzo chętnie, ale najpierw chce sie pojawić w orszaku ślubnym :) Więc jak już będzie wszystko ustalone co i jak to sie można dogadać. Dziś wyjeżdżam i dopiero w piątek będę miał dostęp do forum. Jak coś to można się przez tel. dogadać. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nowy Kubi to ja Ci jestem winny za wynajem "pokoju" i dobrą zabawę :icon_rolleyes: W tym tygodniu na rybce nie będę, ale chce na ślub dojechać w sobotę i szanty nad zalewem zaliczyć.Bestia, gdzie dokładnie i kiedy są szanty nad zalewem. Też sie chetnie podłączę. Poza tym w środę na rybke też się z Wami zabiorę, byłem raz i było super, a po filmach Bartasa widać, że grupa się zwiększa. PozdrawiamStyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetcafe Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam, Jestem nowym forumowiczem i chętnie bym się dołączył do wspólnych wypadów...Kiedy i gdzie organizujecie jakąs rybke :) Serdeczenie wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Czyżby rybki? w środę nie było i przekładamy ją na sobotę po ślubie nad Zalew ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 no fu*&^ng way :icon_question: w srode mielismy leciec gdzies na tarchomin do wijeskiej chaty czy cos takiego - jesli pogoda pozwoli oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 siemanio, czy jakies szczegoly najblizszej rybki...chetnie bym dolaczylpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 no fu*&^ng way :bigrazz: w srode mielismy leciec gdzies na tarchomin do wijeskiej chaty czy cos takiego - jesli pogoda pozwoli oczywiscie Pogoda ma być fest :biggrin: po mojej ostatniej trasie każda jest O.K ,,III motoparty Bydgoszcz''Ja się piszę a jak, trzeba śmigać póki czas :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 w srode mielismy leciec gdzies na tarchomin do wijeskiej chaty czy cos takiego - jesli pogoda pozwoli oczywiscieno fu*&^ng way - nie trafię tam. Zna ktoś drogę? :lalag: W każdym razie... jak nie wyląduję w Gdańsku to pewnie będę tradycyjnie Torwar 17.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 no fu*&^ng way - nie trafię tam. Zna ktoś drogę? :icon_biggrin: W każdym razie... jak nie wyląduję w Gdańsku to pewnie będę tradycyjnie Torwar 17.30 Czyli że jutro i że o stałej porze i że niby tu:?http://www.dzikizakatek.pl/index.php?lang=pl&page=mapkaNo to jadziem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 No to bardzo mnie cieszy taki rozwoj sytuacji, bo juz zaczynalem sie martwic ze sie nie zbierzemy ... w takim razie do zobaczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi