HooLooVoo Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dzień dobry :lalag:ja wczoraj nie dałem rady już się tutaj wbić bo wróciłem trochę później niż się spodziewałem (odłożyłem załatwienie kilku spraw "na po rybce" :notworthy:) Nie mniej jednak chciałem podziękować za miłe latanko i wyrozumiałość dla początkującego który myśli że bez paliwa da się jeździć ;) do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi.krzysiek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 :icon_twisted: STRZAŁECZKA :notworthy: Wiekie podziękowania za miłe spotkanko,również za zrozumienie :icon_razz: mojego amatorskiego podejscia jazdy w grupie.Przepraszam że tak wcześnie i szybko się zerwałem ale ... :banghead: OBOWIĄZKI mnie wzywały.Do rychłego zobaczenia na następnym zlociku. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Jazde w grupie musimy zdecydowanie ulepszyc, bo nie moze miec miejsca sytacja ze ktos sie urywa a nikt o tym nie wie ... albo wie a nic z tym nie robi bo reszta juz pojechala ... tu mam nadzieje nie ma zasady "kto nie maszeruje ten ginie" bedzie trzeba jak juz zostalo wspomniane powyzej ustalic szyk i kazdy bedzie odpowiadal za osobe za nim ... no i na Boga trzeba trzymac odleglosc ... nie wyprzedzamy osoby przed nami ... bo po prostu to jest niebezpieczne ... Ale jak na bade poczatkujacych (bez obrazy dla weteranow) to i tak nam niezle szlo.... Pozdrawiam i do milego. Edytowane 24 Lipca 2008 przez DRAKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Pewnie i to dopracujemy jak również sposób komunikacji w szyku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Jazde w grupie musimy zdecydowanie ulepszyc, bo nie moze miec miejsca sytacja ze ktos sie urywa a nikt o tym nie wie ... albo wie a nic z tym nie robi bo reszta juz pojechala ... tu mam nadzieje nie ma zasady "kto nie maszeruje ten ginie" bedzie trzeba jak juz zostalo wspomniane powyzej ustalic szyk i kazdy bedzie odpowiadal za osobe za nim ... no i na Boga trzeba trzymac odleglosc ... nie wyprzedzamy osoby przed nami ... bo po prostu to jest niebezpieczne ... Ale jak na bade poczatkujacych (bez obrazy dla weteranow) to i tak nam niezle szlo....Pozdrawiam i do milego. Nie byłem na ostatniej jeździe (gdzie foty ?! :bigrazz: ) ale na przedostatniej... Fakt że trzeba ulepszyć jazdę w szyku... Choć wtedy nie było tak źle :) Nie wiem jak teraz... Podstawa taka niejako to ten link co Marina zapodała... Trzeba będzie ustalić kto jak co zostaje, kto blokuje drogi z pierwszeństwem/ronda jak się na nie wbijamy itp... I jak zasygnalizować w razie problemów żeby kolumna się zatrzymała albo zjechała na najbliższy możliwy parking/stację... Można wykorzystać klakson/długie podjechać do prowadzącego, dac znać komuś obok ten drugiemu...itp... Oj będzie co obgadać na Rybce :clap: Edytowane 24 Lipca 2008 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Będzie na pewno lepiej, od czegoś trzeba zacząć ja na 100% będę na następnej "bibce", byłem po raz pierwszy i bardzo miłe towarzystwo!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No własnie duzo spraw do ustalenia przed nami, ale jak wiadomo nie popelnia bledow ten co nic nie robi :icon_biggrin: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jest ktoś chętny na jutro by pośmigać? Nie chce mi się w domu siedzieć, a w kilka osób przyjemniej się jeździ :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jest ktoś chętny na jutro by pośmigać? Nie chce mi się w domu siedzieć, a w kilka osób przyjemniej się jeździ :) Ja jutro planuje sobie smignąć traskę z kumplem około 2x200 km... Tak for Fun i przy okazji skoczyć do kumpla... :) Jak coś to pisz na PW :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jutro to odpada bo śmigam na rybki pod namiot ale mam nadzieję, że na środowy wypad przygarniecie świeżaka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Jest ktoś chętny na jutro by pośmigać? Nie chce mi się w domu siedzieć, a w kilka osób przyjemniej się jeździ :)Chęci są - tylko czasu brak (weekend w pracy) :bigrazz:Wczoraj i dziś miałem wolne i trochę pośmigaliśmy z Mirem na dwa fazerki. Ponad 900 km pękło - było morze i mazury - jeszcze mam banana na gębie :icon_mrgreen: Na następnej rybce niestety też mnie nie będzie. W poniedziałek znów jadę nad morze, ale tym razem na dłużej - katamaranem z rodzinką. Wreszcie urlop :D Pozdro dla wszystkich rybkowiczów i rybkowiczek i do zobaczenia po powrocie :cool: Edytowane 26 Lipca 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam po weekendzie :icon_mrgreen:to jak? w środę coś organizuje ktoś coś? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Wiec na ostatniej "rybce" zostalem wytypowany na przygotowanie nastepnego wypadu, wiec planowalem spotkanie na Torwarze przejazd przez Konstancin, Gore Kalwarie w strone Warki tam na luku po prawej stronie jest knajpka z grilem ca okolo 50 km w jedna strone powrot przez Sobiekursk Jozefow Walem Miedzeszynskim, taki byl plan ale jest problem nie wiem czy bede mogl jechac :flesje: wiec ......zostawiam to moze sie da z tego skorzystac lub jakis plan awaryjny .... PS. MOZE SIE JESZCZE UDA ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ja też chętnie pojadę na rybke tylko prosiłbym o niedługą traskę. Po zlocie w Giżycku jakiś taki zmęczony jestem ;) Kto był ten wie co się tam wyprawiało :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ja też chętnie pojadę na rybke tylko prosiłbym o niedługą traskę. Po zlocie w Giżycku jakiś taki zmęczony jestem :biggrin: Kto był ten wie co się tam wyprawiało ;)Ależ czym się tak zmęczyłeś? Przecież było spokojnie, grzecznie, cisza nocna od 22.... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi