Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Też bym chętnie dołączył się do Was chodź raz, ale te środy też mi nie bardzo pasują póki co... :unsure: Jak mi termin podpasuje to chętnie wpadnę Was poznać i przejechać się "na rybkę" :icon_mrgreen:

Pzdr.

Moje moto rzeczy do sprzedania: http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/D1pP/

Ludzie, zróbcie kiedyś wyjątek i zorganizujcie wyjazd we wtorek, czwartek, piatek, sobotę lub niedzielę... :]

Ależ nie ma problemu, rybkowicze nie jeżdżą tylko w środy, tyle że to już nie będzie "na rybkę??" :icon_razz:

O proszę... najbliższa okazja może być w piątek lub sobotę chociażby na Łosie :bigrazz:

OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool:

Pogoda na najbliższą środę ma być, więc proponuję pojechać gdzieś dalej...

Zbiórka: parking TESCO przy Górczewskiej, godz. 17:45. 15 minut później ruszamy...

Miejsce docelowe: Zajazd Dukat za Sochaczewem

Pojedziemy drogą 580 przez Babice i Żelazową Wolę aż do Sochaczewa, tam na starą trasę na Poznań. Po 4 km po prawej stronie jest zajazd ;)

NO SALSA - NO FUN

Uprzedzam że na trasie Babice - Żelazowa Wola są 4 wahadła (dokładnie między Lesznem a Kampinosem). A w Sochaczewie jest zamknięty most na Utracie. Zrobiona jest kładka także jednoślad może przejechać. Oznakowanie jest bardzo kiepskie, żeby to objechać trzeba skręcić w lewo przed kościołem (jakieś 2km za Żelazową Wolą).

• 2 tygodnie później...

Środowa to ona jest już chyba od wieków...może być trudno...:)

A nawet rzekł bym od zawsze - pierwsza rybka też była w środę ;) :D

Historyczny post: :D

(...)

W takim razie proponuje srode godzina 17:30 może być 18(...)

A teraz aktualny: :D

OGŁOSZENIE PARAFIALNE

Zbiórka:Puławska r. Poleczki przy KFC/STATOIL , godz. 17:45. 15 minut później ruszamy...

Miejsce docelowe: Oycowizna

Link : http://www.oycowizna.pl/

Edytowane przez zappa