pszczola35 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) To dołączajcie :D Modeczku, od dziś jestem Twoją fanką :D :buttrock: Wy sobie jaja robicie czy na poważnie piszecie takie pierdoły :icon_eek: ?Ręce (i nie tylko) opadają .............O w mordę... Ze też nie ma mi co opaść :icon_mrgreen: Aaaa, skrzydełka pszczele jeszcze som :P Hehe, tak rzadko tu zaglądam...I takie kwiatki czytam. JEDYNE SŁUSZNE TO JAZDA NA MOTO, BEZ PODZIAŁÓW ITP. I TAK WSPÓLNIE JEŹDZIMY, BIESIADUJEMY,BUZI DAJEMY (NIE PO BUZI) ;) WIEC NIe PISZCIE MI TU TAKICH ANDRONÓW... I jakoś nikt do nikogo nie ma pretensji z jakiej, tfu nacji pochodzi :D Scisk, Owad Miodopędny ;) Ogłoszenie parafialne Dziś jadziem do Coniewa, za Górę Kalwarię... Kierować się na Sandomierz, a więc prosto przez skrzyżowanie(jedyne, słuszne w GK ). Po prawej stronie widać tę knajpkę, więc nikt nie powinien zabłądzić. :P Spotykamy się o 17.30 na Statoil przy ulicy Puławskiej 86. Czekamy do 18.00 na spóźnialskich... Proszę się ciepło ogacić, pomimo że słonko świeci, to jest rzeźko...A wieczorem może być chłodno. Obsługa nie jest poinformowana, co nie znaczy że nie bedzie :icon_mrgreen: Sciskam, Owadzisko ;) PS. Dla tych ,ktorzy wczoraj brykali w sniegu, dzisiejsza przejażdzka to pikuś :buttrock: Edytowane 3 Maja 2011 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Modeczku, od dziś jestem Twoją fanką :D :buttrock: A ja już od dawna :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A ja się dotykałem z Modkiem. :icon_mrgreen: ooo fuj!!! a tak Cię Yuby lubiłam :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A ja się dotykałem z Modkiem. :icon_mrgreen:e, qrna,a musiałeś to tak zaraz uzewnętrzniać? :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) e, qrna,a musiałeś to tak zaraz uzewnętrzniać? :icon_mrgreen: no przynajmniej jest jasność w temacie :P Edytowane 5 Maja 2011 przez naja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 pozdrawiam wszystkie fanki :cool: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :notworthy: :notworthy: :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Teraz jak Cie Yuby dotykal to se mozesz :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 towar macany to już tylko na przecenę... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No chyba ze mod-ek to tak .... na rybke ?? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 majkel,nie wciskaj się miedzy modka a fanki :icon_mrgreen:znajdż sobie własną grupę :icon_razz: stare zbereżniki, co macanie już tylko w głowie :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 stare zbereżniki, co macanie już tylko w głowie :icon_mrgreen: Małolat sie odezwał :icon_mrgreen: :buttrock: A z ryb to tylko .... rypanie :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Hejka macie juz jakies plany ciekawe na najblizsza srode 11.05?bo mozecoswymysle i sie dolacze w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Hejka macie juz jakies plany ciekawe na najblizsza srode 11.05?bo mozecoswymysle i sie dolacze w koncu A może powrót do początków? "Złoty Lin" albo "Zajazd pod Złotym Okoniem" w Serocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Pogoda zrobiła się letnia, więc w najbliższą środę proponuję pojechać gdzieś nad wodę. Na rybkę ;)...Taki powrót do korzeni... Zbiórka: BP przy Modlińskiej, godz. 17:45. 15 minut później ruszamy...Miejsce docelowe: Port Pilawa Pojedziemy Płochocińską aż do Nieporętu, tam na rondzie w prawo i w lewo przy stacji benzynowej... po ok. 500m w lewo do portu ;) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ludzie, zróbcie kiedyś wyjątek i zorganizujcie wyjazd we wtorek, czwartek, piatek, sobotę lub niedzielę... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi