sea Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam Jesli do wtorku przyślą mi oponę to też będę, ale coś mi sie wydaje że nie zdążą :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja tam nie czekam na oponę... do najbliższej wypłaty śmigam na łysej :biggrin: Dlatego środę uzależniam od tego czy będzie w miarę sucho... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Zapowiada sie sucho ale........jak to w lecie roznie bywa postaram sie dotrzec: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Siemka :cool: Też bym się chętnie z Wami wybrał, ale w tą środę niestety do 20.30 w pracy muszę siedzieć :lapad: Może następnym razem :icon_exclaim: Pozdrawiam i życzę pogody, bo prognozy są różne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja tam nie czekam na oponę... do najbliższej wypłaty śmigam na łysej :cool: Dlatego środę uzależniam od tego czy będzie w miarę sucho... :icon_exclaim: Ja i tak za długo na niej latałem, wczoraj jak ją obejrzałem to się trochę przestraszyłem, więc jeżeli nie będę miał nowej to siedzę w domu :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Jak czasowo się uda, to jutro odsyfiam kawe i w środę jestem :bigrazz: Wrazie możliwości spóźnienia będę dzwonił do Mariny :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Proponuję 18.00 parking TESCO na Górczewskiej (Jelonki).Marina, jeśli zabranie Twojego plecaka jest aktualne dzwoń, jadę z Wilanowskiej. Hej, a dokąd to się jedzie na tę rybkę? Chętnie się przyłączę.Gdzie jest zgrupowanie i o której?Ja też startuję z Wilanowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Hej, a dokąd to się jedzie na tę rybkę? Chętnie się przyłączę.Gdzie jest zgrupowanie i o której?Ja też startuję z Wilanowskiej.Patrz poniżej :icon_mrgreen: czesc wszystkim wędkarzom!!! wlasnie wrocilam z Kampinosu (37 km z Włodarzewskiej w jedna strone), wiec moze w tym tygodniu na rybke pojechac wlasnie tam? Mozna by sie umowic na jakiejs stacji w strone Bemowa, zeby nie przedzierac sie trasa łazienkowska. Mam tez prosbe do doswiadczonych motocyklistow o wziecie plecaka (moich gabarytow). Ja niestety sama ledwo sie trzymam na motorze, wiec poki co mowy nie ma o plecakach.MarinaProponuję 18.00 parking TESCO na Górczewskiej (Jelonki).Marina, jeśli zabranie Twojego plecaka jest aktualne dzwoń, jadę z Wilanowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Patrz poniżej :buttrock: Patrzę, nawet widzę :banghead: Ale to są póki co propozycje, dlatego pytanie zadaję... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Jak na razie jedyne konkretne i wedle zwyczaju pewnie tak zostanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerrryD Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No fajno... Jak raz jedziecie w moje strony, to ja akurat w ten jeden dzień nie mogę. Co za bryndza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Dość sprawdzona pogodynka mówi, że jutro padać nie będzie: http://www.accuweather.com/world-forecast-...tric=1&hbhday=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 i oby tak było :lalag: Ale nawet jak będzie lekko padało to się pojawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Nie będzie i już!!!! A za takie gadanie szyszka w wydech :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam jestem nowym jeżdżącym i jeśli jest możliwość to chciałbym się przyłączyć również :crossy: Niestety zasady jazdy w grupie znam tylko z teorii wiec nie wiem czy się nadam :icon_twisted: PozdrawiamHooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi