osta Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Osta weźmiesz mnie na plecaka. :biggrin: Nauczysz się na gumie latać. stunt to zło! nic z tego :icon_razz: P.S. zulus dziękuję za linka do fotek "rybkowych" :] Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez osta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Niemazaco - zapraszam częściej :crossy: P.S. zulus dziękuję za linka do fotek "rybkowych" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Niemazaco - zapraszam częściej :crossy: Eee nie bądź wiśnia i podziel się też z resztą ogółu fotkami ! :) Widziałem też że chyba Andzia fotki robiła... Weźcie wrzućcie na neta i dajcie linka ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Eee nie bądź wiśnia i podziel się też z resztą ogółu fotkami ! :) Fotki rybkowe sa .... fotkami rybkowymi przeznaczonymi dla konketnej grupy ludzi :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Fotki rybkowe sa .... fotkami rybkowymi przeznaczonymi dla konketnej grupy ludzi :crossy: :buttrock: widzę, że jednak czegoś się uczysz ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Widziałem też że chyba Andzia fotki robiła... Weźcie wrzućcie na neta i dajcie linka ! :) Pewnie, że robiłam, a link już dawno jest na forum rybkowym :icon_razz: fotki Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez A_n_i_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Hej! I co tam dzisiaj..? "Bundzie" Rybka czy akwarium ;) ? Pozdro Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Tym razem na środową rybkę proponuję polecieć na północ... dawno nie byliśmy w Bramie w Twierdzy Modlin ;) Miejsce zbiórki: stacja paliw BP na Modlińskiej za Auchan (ta po prawej...) Start: tym razem godzina 17:45... ruszamy 15 minut później... Cel: Brama Ostrołęcka w Twierdzy Modlin Jedziemy Modlińską przez Jabłonną (droga nr 630) do Nowego Dworu, następnie w prawo na most, a potem na mikrorondzie w lewo... Miejsce zapewne większości jest znane... R. :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE. Na najbliższą Rybkę /26.08.09/ jedziemy do knajpy "Country Club". Zbiórka o 17.45 na stacji BP na ul. Modlińskiej. Wyjazd o 18.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 a czy dzwoniłes do nich ,że zrobimy nalot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE. Na najbliższą Rybkę /26.08.09/ jedziemy do knajpy "Country Club". Zbiórka o 17.45 na stacji BP na ul. Modlińskiej. Wyjazd o 18.00. widziałam jak sfora leciała :) ale miałam gaźniki w regulacji i musiałam spasować :( mam nadzieje ze fajnie było :) Do zobaczenia w next week :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 widziałam jak sfora leciała :) ale miałam gaźniki w regulacji i musiałam spasować :( mam nadzieje ze fajnie było :) Do zobaczenia w next week :) było rozregulowywać? ;) gaźniki to pikuś - mi się koło tylne skończyło :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam Szanownych "Rybkowiczów". Dziękuję za ciepłe przyjęcie podczas ostatniego "wypadu" , miło było Was wszystkich, obecnych poznać. Pozdrawiam i do zobaczenia, Quasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EG6 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Szkoda, że ja jeszcze na 4 kołach bo bym dołączyła sie do Waszej sfory:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Szkoda, że ja jeszcze na 4 kołach bo bym dołączyła sie do Waszej sfory:D Przyjedż do Borków,dam Ci pojeżdzić swoją Hondą :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi