zappa Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No to ja na moto bajzel się wybiorę. Co prawda nie wiem gdzie będzie, ale pewno zaraz ktoś mi powie :) Pozdrawiam No ale Torwar to wiesz gdzie jest? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Dżizus, jak tam koszulki, będzie jakaś nowa partia na rozpoczęcie sezonu? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja od Jesusa jeszcze poprzednich nie odebralem a Ty o nowe juz pytasz :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja od Jesusa jeszcze poprzednich nie odebralem a Ty o nowe juz pytasz :icon_mrgreen: hmm to ja już wiem czy Jesus czyścił chromy swoje na jesieni :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Nie wiem tylko dlaczego dla majkela sa te koszulki skoro był tylko raz na rybce. No coz widze ze dla niemotocyklistow tez je sie robi :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nie wiem tylko dlaczego dla majkela sa te koszulki skoro był tylko raz na rybce. No coz widze ze dla niemotocyklistow tez je sie robi :icon_eek: A to trzeba odbyć jakiś staż? Trzy lata w kamieniołomach i dwa pod ziemią? :icon_mrgreen: Dobra, obiecuję poprawę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nie wiem tylko dlaczego dla majkela sa te koszulki skoro był tylko raz na rybce. Bylem tylko raz, poniewaz w zeszlym sezonie mieszkalem jeszcze w UK. Pieniadze wplacilem tak jak kazdy chetny i dlatego sa dla mnie koszulki ( 2 sztuki ) W tym roku bede regularnie stawial sie na "rybkach" ps. sezon dzisiaj rozpoczelem nawijajac troszke kilometrow :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ps. sezon dzisiaj rozpoczelem nawijajac troszke kilometrow :crossy: Majkel.....jestem z Ciebei dumny :clap: Miales nie wyjezdzac jak nie bedzie 15+ albo conajmniej 12+.... :notworthy: :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Majkel, pomyliłeś się o całe 10 stopni! O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Majkel.....jestem z Ciebie dumny :clap: Senk juz, senk ju :clap: Juz zwyczajnie nie wytrzymalem i zrobilem to !!! :crossy: :buttrock: Dzisiaj tez smiganko, choc za oknem dopiero +5 stopni :icon_mrgreen: Edytowane 6 Marca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Senk juz, senk ju :clap: Juz zwyczajnie nie wytrzymalem i zrobilem to !!! :crossy: :buttrock: Dzisiaj tez smiganko, choc za oknem dopiero +5 stopni :icon_mrgreen: Hehe no faktycznie....masz taki okret ze wczoraj przy wietrze mogles tylko żagle postawić :icon_mrgreen: i sam by jechal nieprzepisowo :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Senk juz, senk ju :clap: Juz zwyczajnie nie wytrzymalem i zrobilem to !!! :crossy: :buttrock: Dzisiaj tez smiganko, choc za oknem dopiero +5 stopni :icon_mrgreen: :clap: Majkel nie szalej sezon dopiero się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No i ch .... :banghead: Kurna, zimno tak ze zrobilem rundke wokol komina i z powrotem do garazu !!!! pie**ole, nie jezdze :icon_mrgreen: Tzw. falstart nastapil :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ubierz się cieplej :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Może Majkelpl jest z czasów gdy zamiast windstopera i bielizny termoaktywnej używało się gazet i dwóch par kalesonów? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi