banka Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ej myślałem, że rybkowicze się wspierają !! ;) czemu nikt nie szuka mi motocykla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Wczoraj i w niedziele troszke przewietrzylem swoje "jajko" :icon_mrgreen: Dziś niestety pogoda nam nie sprzyja chyba...aczkolwiek pare sprzetow widzialem :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Obaczym co pokaże rano termometr :) Kurna, termometr rano pokazal ............... ZERO !!!!!! :banghead: A mialo byc tak pieknie ...... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 ej myślałem, że rybkowicze się wspierają !! ;) czemu nikt nie szuka mi motocykla :D Jasne, że się wspierają:) Gdyby ktoś z rybkowiczów miał taką maszynę na zbyciu to pierwszy byś wiedział. A tak - nikt Ci - z troski o Ciebie nie będzie szukał bo to wiadomo z jakiego drzewa było wydłubywane?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 olej + filtr zmieniony świece wymienione Filtr powietrza ok Podnóżek wymieniony na nowy (po tym jak go siekierą ułamałem... długa historia :) ) gotów. szkoda tylko, że jutro małżonka gdzieś z koleżankami idzie chlać, bo bym się zjawił.... Pozdrawiam. P.S. majkelpl ZERO to już nie minus!!! Więc jak dla mnie ok :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 a ja dzisiaj chwile posmigalem, ale ze slisko i mokro i chlodno to srednio fajnie. Za to ludzie sie zaczynaja rozgladac i patrzec w lusterka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 no nieee kochani - dla mnie zdecydowanie za zimno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Kurna, termometr rano pokazal ............... ZERO !!!!!! :banghead: A mialo byc tak pieknie ...... No, Ty i tak zaczynasz jeździć przy +25... Cos tak pisales kiedys, nie...? :biggrin: no nieee kochani - dla mnie zdecydowanie za zimno :D A tam zimno od razu... Mokro. Po prostu mokro. :D pozdr Edytowane 4 Marca 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No, Ty i tak zaczynasz jeździć przy +25... Cos tak pisales kiedys, nie...? :biggrin: Poniewaz ten dlugi stan stagnacji i bezruchu motocyklowego ( czytaj zima ) juz mnie po malu zaczyna wkurwiac, wiec ..... zmienilem swoje postanowienie i wyruszam jak tylko bedzie +15 juz !!! :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Poniewaz ten dlugi stan stagnacji i bezruchu motocyklowego ( czytaj zima ) juz mnie po malu zaczyna wkurwiac, wiec ..... zmienilem swoje postanowienie i wyruszam jak tylko bedzie +15 juz !!! :crossy: :buttrock: Nie "+15" tylko 15-go śmigamy grupą na motobajzel, przynajmniej w jedną stronę ! Wiem, wiem - to nie środa. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Znaczy sie ..... ustalony jest jakis punkt zborny ?? :eek: Dobre newsy :buttrock: : sloneczko wyszlo i robi sie w miare cieplo .... juz + 12 za oknem u mnie :crossy: Edytowane 4 Marca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Znaczy sie ..... ustalony jest jakis punkt zborny ?? :eek: Dobre newsy :buttrock: : sloneczko wyszlo i robi sie w miare cieplo .... juz + 12 za oknem u mnie :crossy: To jeszcze 3 stopnie i wyjezdzasz? :icon_mrgreen: :icon_razz: hehehe Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Jak jutro bedzie tak jak teraz to .............. ugne sie i nawet przy +12 wyjade :icon_mrgreen: :crossy: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Znaczy sie ..... ustalony jest jakis punkt zborny ?? :eek: Jakby rzeczywiscie bylo +15 stopni to mozna sie umowic na torwarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No to ja na moto bajzel się wybiorę. Co prawda nie wiem gdzie będzie, ale pewno zaraz ktoś mi powie :) Może faktycznie jakoś się ustawimy? Dla ludu jadącego z Legionowa i okolic oraz Tarchomina proponuję wstępnie BP z McD przy Modlińskiej. Co wy na to? No i jaka godzina? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi