maciekka Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Podziekowania dla Kierownika za zorganizowanie dzisiejszej rybki.Fajnie bylo na strzelnicy i napewno trzeba to powtorzyc. Pozdrowienia dla zatwardzialych motocyklistow, ktorym nie przeszkodzila dzisiejsza pogoda :icon_rolleyes: :biggrin: Dzieki i do nastepnej rybkiMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Przypomniały się stare czasy :rolleyes: .http://picasaweb.google.com/KrzychGPz/NaRybkStrzelnica# Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Dzięki za udane, "wystrzałowe" spotkanie - naliczyłem 10 motocykli... wielki szacun :rolleyes: , bo pogoda była bardzo deszczowa... Ale nic to dla twardzieli :wink: - środowa tradycja została podtrzymana :lapad: Kiedyś trzeba będzie powtórzyć wypad na strzelnicę... może zrobimy małe zawody? Wolkan, jesteś chyba najszybszym paparazzi na tym forum - dzięki za zdjęcia :) R. :P Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Qrde chyba nie odżałuję... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Zulus, jak widzę Twój nowy avatar to się okazuje, ze chyba kilka razy się mijaliśmy z rana :rolleyes: Tak parę minut przed 8 pomykam srebrnym Banditem, mijaliśmy się w okolicach "stadionu : w Nowej Woli :P Mogłeś to byc Ty ? :lapad: A to Tobie zawsze rano macham - jeździsz w stronę N. Iwicznej z rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Bardzo fajne strzelanko.Wolkan jesteś niezastąpionym fotografem rybek :lapad: miło pooglądaćRoberto wielki szacun za organizację, jak zwykle :P Wszystkich Twardzieli, którym deszcz niestraszny pozdrawiam :rolleyes: , a reszta ma czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Dzięki za rybkę i wspólne strzelanie :wink: Kilka skromnych zdjęć z mojej stronyhttp://picasaweb.google.pl/fierytomasz/Str...ey=p8KbUwjlNVY# Jak sądzę to nie była nasza ostatnia wizyta w strzelnicy, co niektórzy narobili sobie smaku na AK47 :lapad: ---- Po rybce polecieliśmy z Robertem na próbę forumowego bandu :rolleyes: http://forum.motocyklistow.pl/Go-Naked-t71035.html Zajebiście grali. Warto było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Hej szkoda że nie postrzelałem ale Was przynajmniej spotkałem więc jestem zadowolony. Ponieważ się sporo osób pytało odpowiadam: nic się nie stało, po prostu na uniwerku jest "wspaniały" system o nazwie USOS, i Aśka (ta co była w Modlinie na plecaczku) prosiła żeby skorzystać z dobrego kompa do skorzystania z tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonT Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 No niech żałują Ci co nie byli, mokra rybka, to i mokra robótka była do zrobienia, z różnym rozrzutem, ale wielu poległo, choć i zdarzały się strzały nie sportowe poniżej pasa :wink: Szacuneczek dla kierownika, za jak zawsze udaną imprezke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ponieważ się sporo osób pytało odpowiadam: nic się nie stało, po prostu na uniwerku jest "wspaniały" system o nazwie USOS, i Aśka (ta co była w Modlinie na plecaczku) prosiła żeby skorzystać z dobrego kompa do skorzystania z tego systemu. Ech... i ja żałuję że mnie nie było :wink: ale jak mówiłam Fiery'emu - przynajmniej zabiłam parę pikseli grając w postala (w przerwie między rysowaniem [praca, praca!] i łykaniem coldrexu)... Jak będzie następny wypad na strzelnicę, nie ma zmiłuj! A co do USOSa... jeden z tych absurdów za jakimi będę tęskniła po zmianie studiów... System, który zalicza Ci przedmiot na 4 chociaż nawet nie podszedłeś do egzaminu... Miodzio :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Tak jest Zulus, to ja śmigam codziennie rano w stronę przeciwną do Twojej :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Tak jest Zulus, to ja śmigam codziennie rano w stronę przeciwną do Twojej :icon_razz: Twardziel;) Ja to wczoraj i dzisiaj się zapuszkowałem i przejeżdżałem wcześniej ale jak zobaczysz, że ktoś Ci macha z zielonej (nissan) albo grafitowej (volvo) puszki - to się nie zdziw :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Wszystkich Twardzieli, którym deszcz niestraszny pozdrawiam :biggrin: , a reszta ma czego żałować Czyli mnie nie ??? :biggrin: Kasik, zmien avatar bo mnie Twoje oczy powalaja ........... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Czyli mnie nie ??? :biggrin: Kasik, zmien avatar bo mnie Twoje oczy powalaja ........... Majkel dla Ciebie zrobię mały (ale to ostatni raz) wyjątek i również pozdrawiam :)P.S. Avatar zostaje i niech sieje spusztosenie na FM :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 A co do USOSa... jeden z tych absurdów za jakimi będę tęskniła po zmianie studiów... System, który zalicza Ci przedmiot na 4 chociaż nawet nie podszedłeś do egzaminu... Miodzio :biggrin: A wiesz, że maciekka się przyznaje do tego systemu? :) A na strzelnicy to chyba po postalu broni nie potrzebujesz? Szpadelek w rękę i rozwalasz nim tarcze :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi