kilero Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Witam. Poszukuje osób mających doświadczenie z bandziorem 1200 z 1999 roku. Wsadziłem do swojej gsxr taki silnik i mam pare problemów tech. w sprawie elektrycznej. Prosze o kontakt to opisze szczególy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 proponował bym opisac swoje problemy w temacie, jest tu pare gosci co mają ''pewną'' wiedzę:lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam. Poszukuje osób mających doświadczenie z bandziorem 1200 z 1999 roku. Wsadziłem do swojej gsxr taki silnik i mam pare problemów tech. w sprawie elektrycznej. Prosze o kontakt to opisze szczególy. Pozdrawiam.popytaj chłopaków z okolic jastrzębia , o Kudłatego , przeszło przez jego rece wiele 7/11,6/12 etc, zapewne zastanawiasz sie nad kwestią modułu-powodzenia :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja mam taki silnik w swoim olejaku - wal na PW z pytaniami albo tutaj to sie przyda innym - chetnie pomoge !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilero Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 hej Szramer. Strzał w 10. wsadziłem komplet w rame( silnik, elektryka, gażniki) i brak iskry. Po kombinacji z kablami i podpięciu modułu z gsxr 1100 91 rok , silnik pracuje nierówno i po otwarciu gaśnie( świece mokre). gaźniki po regulacji. W module z bandita jest więcej pinów,a przy gaźnikach jest coś w rodzaju potencjometra z którego kable biegną do modułu. Teraz niewiem czy mam coś źle ustawione, czy to moduł padnięty?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 zabawa ze schematem wchodzi w gre :bigrazz: niewiem czy pipcyk z 4um jeszcze tu urzeduje, ale wiem że przerabiał to w zeszłym roku Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi