hatsan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam. Mam kilka pytań odnośnie Sendy. (chodzi mi o kodele powyżej 2000r)1) Jakie są modele i czym się różnią (x-treme, sm itd.)2)Czy każda senda posiada chłodnicę?3)Czy posiada silnik minarelli, czy nie?? Trochę już czytałem, ale jedni mówią, że ma a drudzy, że ma własny...4)Czy można założyć bez problemów blokadę obrotów do Derbi Sanda, np. taką:http://skuterdoktor.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3614 Pozdrawiam!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 1. Główny podział sendy to :R- czyli wersja terenowa, z przodu 21" felga, na tyle 18"sm- supermoto na kołach 17"ponadto występuja różne wersje jak np. x-treme czy tam drd, różnią sie głównie osprzętem, malowaniem2. Tak3. Ma silnik produkcji Derbi4. nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Dzięki za odp :icon_mrgreen: . Czy można w wersji terenowej założyć opony szosowe?? Można podłączyć blokadę obrotów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Dzięki za odp :icon_biggrin: . Czy można w wersji terenowej założyć opony szosowe?? Można podłączyć blokadę obrotów?? no same opony hmm (szosówek na '21 nie widziałem) ale jak bys założył całe koła to czemu nie.a co do blokady to niby czemu chcesz ją podłączyc ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) :buttrock: Przed kontrolą, ale to tak profilaktycznie, bo z reguły szybko nie jeżdżę. Czy senda ma dozownik, czy trzeba mieszać olej?? Ile spala oleju np. na cały bak? (ile bak mieści paliwa?) To wie ktoś czy można podłączyć tą blokadę?? :icon_biggrin: Edytowane 7 Czerwca 2008 przez hatsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ma dozownik ale można mieszać samemu po jego odłączeniu. co do opon na szose na koła enduro. zakładasz poporstu opony enduro i masz frajde na szosie i lekką frajde w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 zbiornik oleju 1lzbiornik paliwa 7l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Dzięki za odp. ;) Mam jeszcze pytanie: jakie jest spalanie przy bardzo spokojnej jeździe po ulicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 u mnie przy dyszy 66 przy zebatkach 12/63 v-max 65km/h i jezdzie z manetką cały czas otartą to wyszlo 3.2l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) A jak jest z dostępnością części do Sendy??Czy byłby ktoś tak dobry i napisał, jakie motorowery posiadają silnik minarelli?? Wiem, że taki ma yamaha dt i aprilia pegaso, ale jakie jeszcze?? Edytowane 8 Czerwca 2008 przez hatsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Podstawowe części eksploatacyjne jak klocki, zębatki, łańcuchy dostaniesz, tłoki, wały, uszczelki, wydechy, tarcze sprzęgłowe też, gorzej z drobniejszymi częściami, wtedy pozostaje szukanie używek na allegro, ale tych też nie brakuje :buttrock: a co do motorowerów z am6 to: rs50, hm cre, rieju rs2 i rr , peugeot xp6, tzr 50, sporo tego jeszcze jest.. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jeżeli nie można wklejać linków np. z alledrogo, to proszę o informację, a usunę. Znalazłem sendę, która MA silnik minarelli am6, więc jak to w końcu z tym jest?? http://www.allegro.pl/item379280846_derbi_...g_malossi_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 sendy nie maja silnikow minarelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Aha, a czy ogólnie sendy są wytrzymałe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 jak sie dba to tak.najlepiej wywalic dozownik i robic samemu mieszanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi