tomektychy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 napisałem do jednego użytkownika...jednak nie wiem kto tu jeszcze ma thundercata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Najlepiej zapytaj innych użytkowników Kotka, czy ich typ też tak ma.Gdy jakiś macher mi mowi, że podejrzana sprawa jest normą w danym modelu, to podchodzę do tego sceptycznie. Mnie życie już nauczyło, że są mechanicy i 'mechanicy'. Podzielam Twój pogląd. Ja nigdy nie twierdzę że "ten typ tak ma", chyba że są to tak oczywiste rzeczy jak stukające sprzęgło. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 A jednak... 3 właścicieli potwierdziło że mają identycznie... także by musiał być duży zbieg okoliczności gdyby coś było popsute:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi