Astarte Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja z Miklasem też na zdjęciu :wink: . Dziękuję za miłe towarzystwo i wyborne tanie wino :bigrazz: :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Astarte, winka zostały 4 butelki dzisiaj. Jedną mam w szafce, poczekam, niech poleżakuje :) A reszte chłopaki rozdali jak mnie juz nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Astarte, winka zostały 4 butelki dzisiaj. Jedną mam w szafce, poczekam, niech poleżakuje ;) A reszte chłopaki rozdali jak mnie juz nie było :)A nam nie dali :D :wink: . A takie dobre były... bykowate :D . Nie wiem jak ty... ale ja wracałam do domu z poważnymi lękami na każdym zakręcie :flesje: :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja bym przyglebił na pierwszym łuku zaraz za zakrzówkiem. Do teraz nie wiem co sie stało. Wleciałem standardowo w ten ostry łuk, but tarł o asfalt i nagle moto mi sie zwaliło jeszcze mocniej. Nie wiem, uślizg? Bagaż się przesunął? Nie mam pojęcia. Całe szczęscie po dodaniu gazu moto wróciło do pionu. A o picie sie nie bałem, nie piłem dużo w sobotę ;) Aha... Do babci na imieniny mimo wszystko nie zdążyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Oj bylem, milo wspominam, niestety glownie obecny tylko cialem, gorzej z duchem... Pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galeonka Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Kurcze niewiem, taki fajny zlot a ja non stop na bramie stoje. :) Chyba za kare. :banghead: Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów ;-)Karolcia[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi