kukas Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Witam.Własnie zakupilem honde cr 125 rok 2003.Przy zakupie moto palilo.Lecz gdy go dowiozlem odpalilem chodzil chodzi,a gdy chcialem ruszyc zgasl. I ciagle milczy. Swieca ciagle jest zalewana,ale iskre ma.Co moze byc przyczyna awarii?Swieca?Zle dobrana mieszanka?Chcialem zaznaczyc ze motor w czasie podrozy czyli okolo 2h mial otwarte paliwo. Wiec mogl sie wtedy zalac gaznik?Prosze was o pomoc. Edytowane 31 Maja 2008 przez kukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GurenS Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 To raczej nie ma znaczenia, u mnie paliwo otwarte jest ciąglepo nocce przychodze i odpala od "strzała" spróbuj obniżyć poziompaliwa na iglicy.. może to pomoże :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 na moje mniemanie to pływak sie utopił Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 na moje mniemanie to pływak sie utopiłto trza by jakiego ratownika skołołować,michał dh raz mi proponował pomoc to może i teraz się pofatyguje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 to trza by jakiego ratownika skołołować,michał dh raz mi proponował pomoc to może i teraz się pofatyguje :)Hahaha ale sie usmialem :P Panowie do benzyny trzeba inny kurs ktorego ja nie mam :P Nie uratuje go :notworthy: Wyczysc gaznik,zmien swiece takie podstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Wyszysc gaźnik obniż iglicę ,wymien swiece pokop kilka razy na zamknietym kraniuku i bez swiecy potem powinien zapalic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi