sławek666 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Witam.Mam gsxr 1100 91 r.Za kazdym razem jest tak samo. Przejadac ok. 2km. motor zaczyna przerywac na wysokich obrotach, po kolejnym kilometrze przerywa w zakresie obrotów 3000 - 8000 , nastepnie na wolnych obrotach nie chodzi równo i po chwili gaśnie. Zapalajac go, rozrusznik nie moze przekrecic silnika. Na nastepny dzien zapala od razu i znowu to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 sprawdz jak tam ladowanie aku wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 gazniki ? wymieniony filtr stozkowy swiece? kazdy gar pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek666 Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Swiece sa nowe , akumulator nowy, alternator laduje, tylko wymienilem filtry stażkowe na oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Mi to wygląda jakby coś ci się w elektryce rozgrzewało i kasowało zapłon. Jak ci zdechnie następnym razem to sprawdź czy jest iskra - wg. mnie tutaj lezy problem. A konkretnie to może być elektronika sterująca zapłonem - szczegółów tego moto nie znam. Taka jest moja teoria. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi