styka Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Ok to jest tak:1. Arek2. Jojo3. Ja jak wyzdrowieje (Styka)4. Eduardo (KrzysiekZet31)5. Motopiratek6. Dominik7. Karlo8. Don Szczeniakko9. Jackfr9 + moze 2 moto Ktos jeszcze sie pisze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 może jakaś ustawka wcześniej na JETcie i pozniej podjedziemy do tego kościoła. Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Pewnie że można wcześniej sie spotkać na JET-cie! Tylko o której mamy być przed kościołem (o 19 zaczyna sie ślub czy o 19 mamy tam być? :icon_eek: ) Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Msza zaczyna sie o 19 ... potrwa pewnie ok 30 min wiec tak przed 19.30 musimy juz byc . Skład mniejszy niz 10 moto raczej odpada ... przejezdzamy od kosciola na Borkach do Leśnego Dworu na Słowackiego (7km za rondem w strone Skaryszewa)Zbiórka o 19.15 pod kosciolem do zobaczenia :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 melduje ze wrocilem do zdrowia i jutro bede... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 i ja wróciłem z wakacji... jutro niestety pracuje ale jak da radę to przyjadę, zabiorę motor do pracy i postaram się wyrwać na godzinę naliczyłem 10 maszyn. Jeśli chodzi o oprawę akustyczną to wystarczyłby Szczeniak na swojej kobyle. Kamyka namawiałem żeby pojechał na motorze na wesele, a później przebrał się... albo nie :) powiadomcie znajomych, żeby było trochę więcej osób to będzie fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 ja sprobuje jeszcze Walca zwerbowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Ja nie wiem czy będę a to już 9 maszyn, nie wiem czy Pan młody to zaakceptuje :) :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 i ja wróciłem z wakacji... jutro niestety pracuje ale jak da radę to przyjadę, zabiorę motor do pracy i postaram się wyrwać na godzinę naliczyłem 10 maszyn. Jeśli chodzi o oprawę akustyczną to wystarczyłby Szczeniak na swojej kobyle.Kamyka namawiałem żeby pojechał na motorze na wesele, a później przebrał się... albo nie :D powiadomcie znajomych, żeby było trochę więcej osób to będzie fajniej. :icon_rolleyes: faktycznie co do XYLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OFICJALNA WERSJA BRZMI- XYLO WIESZAL ZOLTE FIRANKI I GIBNAL SIE NA STOLECZKU!!!!TAKA WERSJE PRZYJELISMY I TEJ SIE BEDZIEMY TRZYMALI!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) :icon_mrgreen: XYLO WIESZAL ZOLTE FIRANKI I GIBNAL SIE NA STOLECZKU!!!! Wyczuwam tu podtekst :icon_question: Czemu nie RARUSIOWE (to taki liliowy) albo JUPIKOWE (od soczku chyba pomaranczowego) :banghead: Tyle jest roznych kolorow... :icon_mrgreen: Edytowane 30 Maja 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 postaram siem byc swoim brzydkim czarnym moturem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 planujemy wczesniej troche posmigac . zbiorka 16 jet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_MW Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 No i przejdzie mi koło nosa taka okazja. Też mam wesele ale jestem zaproszony jako gość więc mnie nie będzie na obstawie. Może innym razem - zresztą ostatnio w Radomiu coraz częściej ktoś chce brać ślub w naszym towarzystwie - fajnie.PozdrawiamShadow_MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 :icon_biggrin: :crossy: BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJE :biggrin: :notworthy: :notworthy: :flesje: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam - parada udana, bylismy, - moto duzo - ale ZJEB dla organizatora staszny !! ZABRAKLO WODKI na kilka motocykli, widzialem wkurweinie w oczach, sam od jakiegos pacana dostalem 3 flaszki i kazal rozdac na jakies 6-10 moto - IDIOTA i c*el wg mnie @@ zasada na praradzie powinna byc jedna i - ile moto - tyle flaszek !!jednym slowem - najlepszego mlodym ale dali dupy z wodka strasznie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi