edzio Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A teraz? http://edzio35.wrzuta.pl/audio/0Uoj63P9Unt...zerobka_edhaust http://edzio35.wrzuta.pl/audio/4chxh8OHmtN...zerobce-edhaust Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 http://edzio35.wrzuta.pl/katalog/wszystkie...aponord_edhaust To link z fotostory przeróbki kominów do Capo trzebo je tylko oglądać od ostatniego. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) Myślę, że są to kominy mojego kumpla. Ostatnio jechaliśmy do Poznania i faktycznie dźwięk wydobywający się z tłumików po Twojej przeróbce robił wrażenie :lalag: Edytowane 14 Września 2009 przez arkad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Myślę, że są to kominy mojego kumpla. Ostatnio jechaliśmy do Poznania i faktycznie dźwięk wydobywający się z tłumików po Twojej przeróbce robił wrażenie :lalag: Te fotki są z przeróbki kominów które robiłem po twoim koledze gościa z Warszawy ale u twojego kolegi zrobiłem prawie identycznie gdyż są to rozwiązania sprawdzone i wypraktykowane gdyż jest to najtrudniejszy motocykl do przeróbki z jakim się spotkałem w swojej praktyce,jeśli chodzi o uzyskanie ładnego i bezprzesadnie głosnego dźwięku. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Widzieliscie nowy model na 2013?Jest zaje... pod wzgledem stylistycznym. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciovodnik Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 W Gnieźnie ostatnio 4-ty Caponord się zadomowił. Także zapraszamy do wspólnych wypadów :) Cytuj Jam cłek wolny lec ślebodny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciovodnik Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Już poszedł. Nasz człek z forum go posiadł (przepraszam ją, bo to Włoszka) :)Zapraszam na forum Caponorda jak ktoś szuka takiego moto. Cytuj Jam cłek wolny lec ślebodny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Caponord 1000 '03 czy GS1200 '04/'05 za 10tys.zł więcej?Czy beema jest warta takiej inwestycji? Capo z poprawionymi wszystkimi jego bolączkami.Nad takim wyborem stanąłem po odrzuceniu Vstroma i Tigera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciovodnik Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja bym brał Caponorda. A jakiego masz na myśli ?? Cytuj Jam cłek wolny lec ślebodny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Dylemat nieaktualny. Miejsce w garażu zajął Caponord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Czołem żuczki. Piszę tu bo nie mam gdzie:) Tak na poważnie to sprzedałem mojego 10 letniego kompana jakim było Varadero 1000 i szukam czegoś świeższego. Rzuciła mi się w oczy taka maszyna. Nie znam nikogo kto bym tym jeździł. Obawiam się troszkę tego całego Aprilia Dynamic Damping Włosi nie słyną raczej z niezawodności ale trzeba przyznać że motocykl przykuwa wzrok a to też jakieś wyjście by być nietuzinkowym. Czy ktoś z was może polecić/odradzić lub ma namiar na kogoś kto się takim poruszał? Jak z awaryjnością/ dostępnością części(ASO Aprili jak żyję jeszcze nie widziałem na oczy) I jak z nieszczęsną elektroniką i aktywnym zawieszeniem po latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi