motopiratek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) witam! moze opowiem co mi sie przytrafilo... :flesje:wczoraj chcialem wybraac sie na przejazdzke. wyjechalem z parkingu i na pierwszym skrzyzowaniu sobie stoje na czerwonym swietle. moto chodzi eleganko, rowno. i nagle zgasl :flesje: wszystko padlo kotrolki sie nie swieca, no nic, kompletnie... i do tej pory niewiem co moze byc przyczyna... sprawdzalem bezpieczniki-sa cale. co moge jeszcze zrobic? POMOCY!! Edytowane 25 Maja 2008 przez motopiratek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Sprawdź akumulator czy daje dobre napięcie i przewody łączące. Może się któryś poluzował,albo przetarł. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Sprawdź połączenia na akumulatorze . Bezpiecznik 30 A również sprawdzałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 tak jak koledzy pisali. Na spokojnie przejrzyj instalację. Zaczynając od akumulatora i dalej, pokolei... może to aku, może główny bezpiecznik, może głowne kable zasilające, a może coś w stacyjce?pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Miałam to samo wczoraj :) Akumulator miał dopiero 9 dni!!!! ale to ON był uszkodzony (dzisiaj wściekła poszłam go reklamować) :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Wiecie co bylo nie tak? :cool: przy bocznej nozce jest odciecie zaplonu... ten bolec mi wyszedl poprostu ;) wsio :) zrobione i elegancko chodzi motorek ;) Dziekuje za pomoc. Temat mozna zamknac :P Pozdrawiam Was Motórzystów :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi