Czarek-fighter Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=uyKQjiTOXRgWielki szacun dla gościa, bo naprawde ciężko się jeździ z jedną ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 tylko podziwiać :biggrin: jest kaleką , inwalidą a i tak pasja po nad wszystko :clap: :crossy: :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Mały szok :crossy: Ale szacunek za wytrwałość :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Heh. Bajer. Ososbiscie widziałem jendorękiego bikera. W londynie oczywiscie smigałem z przesyłką, spotkałem goscia na swaitłach i widze ze cos mi nie pasuje - kolo prowadzi jedną ręką, prawą. Lewej nie miał. Leciac starszym Moto Guzzi V11 Le Mans. Się zdwiwiłem że kolo tak leci że az nie daje rady sie z anim trzymać na GS500. Ciagle mi uciekał miedzy furami i gwizdek odkręcał na prostej, w zakręcie prawie na kolano schodził i tak cały czas. Później opowiadałem to kumplowi (angolowi) i sie okazało ze to jego znajomy jest. prawda jest taka że stracił ramię w wypadku motocyklowym ale nie potrafil żyć bez motocykla. Szakunec dla takich ludzi. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 szacunek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 raz w jakimś filmie było o gościu który miał paraliż od pasa w dół, miał takie kółka do gixera dczepiane hydraulicznie i mógł je wyciągać lub chować ... ale to USA... jeszcze chyba kolo na gume dawał... ale to już "nie dam sobie reki uciac" :P A tu szacun dla człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ;) :P :D :P podziwiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Na YT jest też koleś, który śmiga na SM, nie ma lewej dłoni lub całego przedramienia, ma dorobiony taki specjalny hak, którym trzyma kierownicę, może go odczepiać i przyczepiać samodzielnie. Prawdziwa pasja potrafi przezwyciężyć niesamowicie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumar Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Po kętrzynie śmigał gość z jedną ręką jeszcze pare lat temu. Na jednej stronie kierownicy miał sprzęgło i hamulec. Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vExus Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Na YT jest też koleś, który śmiga na SM, nie ma lewej dłoni lub całego przedramienia, ma dorobiony taki specjalny hak, którym trzyma kierownicę, może go odczepiać i przyczepiać samodzielnie. Prawdziwa pasja potrafi przezwyciężyć niesamowicie dużo. http://pl.youtube.com/watch?v=fPfTtP66nO4&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=fPfTtP66nO4&feature=relatedNiezłe - ciekawe jak obsługuje sprzęgło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Jak widać dla niektórych nie ma rzeczy niemożliwych :P W Chmielnie mieszka koleś bez nóg i 1 ręki a nie przeszkadza mu to jeździć 200 konnym autem :) . Ma licencję rajdową. Luknijcie na jego STRONĘ INTERNETOWĄ Jest tam na dole filmik z Teleexpresu. Pozdro Edytowane 29 Maja 2008 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Niezłe - ciekawe jak obsługuje sprzęgło?tam był chyba połautomat jak dobrze pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=NcTT0cqL6IM - tu jest zdecydowanie lepszy filmik z jego udzialem. no, nie ma rzeczy niemożliwych! Edytowane 31 Maja 2008 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=NcTT0cqL6IM - tu jest zdecydowanie lepszy filmik z jego udzialem. no, nie ma rzeczy niemożliwych! śmiga lepiej niż nie jeden ''dwu ręki'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi