grzebyk90 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam.Za pare miechów mam zamiar sobie kupić jakieś moto.Cena nie przekraczająca 8000złi tak co najmniej 500ccmmam 188 cm wzrostu, 106kg i 17 latzastanawiam się nad Kawasaki Vulcan 750 ale ponoć są awaryjne bardzo, czy to prawda??A czy na Yamaszce Virago 535 nie będzie dla mnie za mała. Ogólnie jeździłem już komarem na pedały i Simsonem i trochę za duży się czuje na nie i chciałbym sobie teraz kupić jakieś duże moto.Więc co mi doradzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 może to urazi twoją dumę, ale nic oryginalnego nie prezentujesz... w celu znalezienia odpowiedzi na pytanie proponuję zapoznać się z tymi tematami, i jeszcze pewnie kilka innych podobnych dałoby się znaleźć. w ub roku był na przykład taki ciekawy o chopperze za 8tys na długie wyjazdy - poszukaj, warto poczytaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 jeszua, taki jakiś delikatny dziś jesteś :) :flesje: :crossy: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 jeszua, taki jakiś delikatny dziś jesteś :) :biggrin: :evil: A ile razy można czytaco tych samych problemach... Po 2 razy na stronie są tematy "co kupić - mam 10 tys zł 190 cm wzrostu" albo "jaki chopper dla ...". A w środku jakieś pierdoły i brednie. Nie rozumiem jak ktos moze się pytać jaki motoyckl ma kupić... To tak jak by sie zapytał czy umówić sięz brunetką czy blondynką :bigrazz: Trzeba samemu zdecydowac a ewentualne wątpliwości co do modelu wyjasnić na forum, zwłaszcza, że wszystkie popularne motocykle mają w tym dziale swój temat gdzie jest mnóstwo informacji - wystarczy poswięcić 30 minut i przeczytać kilka stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Pompka, doskonale to rozumiem, baaa nawet jestem tego samego zdania ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi