Lucass Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 temat dalej aktualny, dalej nic nie znalazłem, szukałem na necie, kontaktowałem sie z tymi sklepami z tych linków co mi podaliscie i nic :icon_mrgreen: :crossy: ;) macie jakies inne pomysły np. dobrac pod wymiar???? co o tym sadzicie? Zapytałem o korbowód przy okazji bo sam poszukuję tłoka. Korbowód XR 350 Proxcena 574 złote kod:03.1455 dostępny na:http://www.motoakcesoria.com/index.php?ac=201&ci=1012 na zamówienie po ok 3 tyglach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Szukać używanego wału albo silnika, albo ( jak chcesz podwoić wartość motocykla) kupić nowy wał. A tak przy okazji jakie tam masz oznaczenie (kod) silnika?kod silnika to nd03 z tego co patrzyłem to jest taki sam jak w xl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 kod silnika to nd03 z tego co patrzyłem to jest taki sam jak w xl :bigrazz:Jeżeli tak to gość w strzelach krajeńskich ma xl350 na części. Szukaj na allegro.Masz jeden gaźnik czy 2, suchą czy mokra miskę olejową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 gazniki sa dwa, co do tego kolesia z allegro to juz do jakiegos pisałem to powiedział ze silnik nie na sprzedaz tylko sam wal z korbowodem za 500zł, niewiem czy kupic bo moze sie okazac ze jest w takim stanie jak moj,........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 No a z nową korbom proxa będziesz miał wał jak nowy za 600zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 a czym sie sugerowac w doborze kroby???? numerem silnika? wymiarami wału? bo jestem zielony w tym temacie.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Numerem z z katalogu producenta korbowodów w twoim przypadku dla porx jest to następujący numer:03.1455 http://www.hotrodsproducts.com/index.cfm?f...w&productid=158Tu masz pokazane jak sie wymiaruje przykładowy korbowód więc możesz zapytać dla pewności czy wymiary sie zgadzają. Edytowane 30 Maja 2008 przez Lucass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi