m16 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 Dzwonilem do wilmatu - maja wodzik ale facet powiedzil mi cos takiego:"Mamy wodzik, ten duzy, kompletny z lozyskami itp" cena to prawie 50 zl To o ten wodzik chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 23 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 Pewnie chodzi mu o cały zmieniacz biegów. Najpierw zweryfikuj co Ci jest potrzebne żeby uniknąć kupowania zbędnych części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Sorka, ze odswiezam tak stary temat ake problem wrocil ze zdwojona sila :buttrock:Teraz jest tak:*Jedynka strasznie zgrzyta przy wlaczaniu*Podczas jazdy czasem dzieje sie tak, ze zamist dwojki wchodzi luz - musze w tedy dac spowrotem na jedynka i dopiero w tedy mi dwojka wskoczy*biegi (jedynka i trujka) wypadaja i wskakuje luz*podczas prowadzenia motorku na luzie naprzyklad do garazu sama mi wskakuje jedynka*strasznie trudno wyczuc luz ( na chodzacym lub nagrzanym silniku jest to praktycznie nie mozliwe)*dwojka dalej sie blokuje Mam mozliwosc kupic nowy wodzik z krzywka i lozyskami za 67 zl ale nie wiem czy to konieczne ani co jest zuzyte :D Co dalej robic z tym fantem ??Brac ten wodzik ?Do tej pory nie mialem kasy - teraz jakies 100-150 zl by sie znalazlo tylko nie wiem co mam kupic a sam nie jestem w stani etego ocenic :/Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Kurcze a może po prostu zatrzask ustalający wałek zmieniacza biegów nie działa ?Wtedy biegi będą wyskakiwać, lub biegi potrafią wskakiwać same bez wyraźnego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ale jeszcze dochodzi zacinanie sie biegow.Mialem jechac w tym tygodniu do mechanika ale zlapalem zapalenie oskrzeli :evil:PS: Kupilem ten wodzik - wymiana napewno nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi