roberto1002 Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Jechać może każdy, wycieczka z założenia ma być spokojna, a pałowanie nie wchodzi w grę... Jeśli ktoś nie jeździł w grupie, albo dopiero zaczyna, to kiedyś się przecież musi nauczyć. Więc dlaczego nie teraz? Sama teoria to nie wszystko :)Jeśli będzie nas więcej, to podzielimy się na dwie grupy. I nawet już wiem kogo "ubrać" w ten temat :notworthy: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Na pewno damy radę :lalag: R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Cerberus, jeśli przejedziesz dodatkowe 22 km do Pułtuska to spotkamy się tam na rynku :icon_mrgreen: Na pewno nas znajdziesz. Kapniesz się po motocyklach :notworthy: Powinniśmy tam dotrzeć ok. godz 9:30To nawet lepiej bo w Pultusku dawno nie bylem, w razie czego od 9.00 bede tam na was czekal. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Jechać może każdy, wycieczka z założenia ma być spokojna, a pałowanie nie wchodzi w grę... Jeśli ktoś nie jeździł w grupie, albo dopiero zaczyna, to kiedyś się przecież musi nauczyć. Więc dlaczego nie teraz? Sama teoria to nie wszystko :lalag:Jeśli będzie nas więcej, to podzielimy się na dwie grupy. I nawet już wiem kogo "ubrać" w ten temat :icon_biggrin: :bigrazz: :D Na pewno damy radę :flesje: R. :bigrazz: Kogo chcesz w ten temat "ubrać"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Czesc :icon_exclaim: Ja tez bym sie chetnie zabral z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Pogoda będzie palce lizać :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Kilka nowych informacji na temat wycieczki...Pogoda zamówiona, padać na pewno nie będzie ;) O 12.30 na zamku w Nidzicy czeka na nas przewodnik. Koszt zwiedzania to 4 PLN od osoby.Do zobaczenia w sobotę na starcie ;) R. :biggrin: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Powinno byc fajnie, wolne juz sobie zalatwilem. Z przewodnikiem dobry pomysl, sami to pewnie bysmy przez zamek przelecieli jak burza i tyle by bylo zwiedzania. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allan Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 WitamJeśli uda mi się wstać o tak barbarzyńskiej porze :notworthy: to też się dołączę jeśli można :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 WitamJeśli uda mi się wstać o tak barbarzyńskiej porze ;) to też się dołączę jeśli można :) tak samo u mnie, jak starczy czasoprzestrzeni na sen to melduje sie we wiadomym miejscu i wiadomej porze :) Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Poleciałbym i ja ale moja ukochana strzeliła focha i mówi że trasa za długa, a ona woli pojechać i pochodzić niż ciągle jechać. No i co mam z nią zrobić: dobić czy wymienić na inną? WitamChętnie się przyłączę do wycieczki. W ramach zaklinania pogody zapalę moje najlepsze cygarko hi hi. :) O, porsa, widzę że coś się zmieniło......Dobiłeś czy wymieniłeś na inną ;) :) :biggrin: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 O, porsa, widzę że coś się zmieniło......Dobiłeś czy wymieniłeś na inną :) :) ;) ??? He he - dwa tygodnie tłumaczenia, że na tym polega bycie motocyklistą dało rezultaty i jutro jedziemy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Jedziemy :banghead: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ja też...z plecaczkiem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 i ja bym się dołączył jeżeli była by taka możliwość w Serocku bo już na Torwar nie zdążę ??? parę minut po 9.00 powinniście być w Serocku więc jak zobaczycie niebieską FJR z czarnym kufrem to ja :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) No ja juz sie doturlalem bo mialem najblizej :) a reszta pewnie jeszcze w siodle. Wycieczka bardzo fajna, bylo wesolo i sympatycznie. Przewodnik tez dawal rade. Jakbyscie lecieli na Grunwald to chetnie sie pisze to jedno z miejsc ktore obiecalem sobie odwiedzic w tym roku. Mialbym tez prosbe jakby ktos mogl wrzucic zdjecia zbiorowe w wyzszej rozdzialce (wiekszej niz ta z picasa.google) lub podeslac mi je na skrzynke [email protected] Edytowane 31 Maja 2008 przez Cerberus Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi