nikel54 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 :icon_eek: Przesiadłem się z Yamahy 535 Na H-D sportstera 883 , zawsze myślałem o H-D. MYślałem że będzie pogoda to bym gdzieś pogonił ,a tu jak zawsze jak mam czas to leje!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Gratuluję :icon_mrgreen:Znaczy nabytku gratuluję, bo pogody nie za bardzo :biggrin:Ale masz przynajmniej okazję sobie na Niego pochuchać i podmuchać :biggrin: Jak już wsiądziesz, to koniecznie opisz wrażenia z jazdy, szczególnie porównanie do 535. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 :icon_rolleyes: Przesiadłem się z Yamahy 535 Na H-D sportstera 883 , zawsze myślałem o H-D. MYślałem że będzie pogoda to bym gdzieś pogonił ,a tu jak zawsze jak mam czas to leje!!! Pozdrawiam Pogratulować zakupu i po paru km napisz jak je po krótce oceniasz( moto) zastanawiam sie nad sportsterem dla żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Gratulować!!! Widzę że kolega z Milicza jest - to całkiem niedaleko Bydgoszczy :crossy: W Bydzi jest zlocik pod koniec sierpnia :crossy: Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Gratuluję!!!Ja też kupiłam nowego Sportstera 883 i wystawiam swoją Virago 535 na allegro.Przyjemność z jazdy będę miała wieczorem,to dam znaka jak było.Troszkę jestem przerażona,bo Virażka oddławiona i wygodna kanapa,a HD twardy,choć świetnie się składa w zakręty.Ale trza wsiąść na dłuższy kawałek,to będzie się miało porównanie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Gratulacje!!!Nareszcie porządna marka :) Opisz jak się prowadzi no i pierwsze wrażenia jakie są :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi