Kleszcz Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Tak tylko że po naciśnięciu WYŚLIJ pojawia się jakaś strona PerfectNAV i The Site you are looking for "http://www.michelin.pl/opony/kontakt_o.cfm" is not available. Czyli klops ten formularz nie działa tak jak powinien... wiec jesli ktos wysylala maila nie z formularza to niech pogrzebie w kliencie pocztowym i podzieli sie z nami,bo zadnego kontaktu tam nie ma juz dłanczam się do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 hmm naklejka na wahacz... uuu współczucie, ja bez takiej naklejki nie moge jeździć, po 1 motor sie nie prezentuje jak należy a po 2 jest dużo słabszy i zawieszenie gorzej chodzi :) KTM 400 który kupilem od Dominika tez ma takie naklejki ale niestety odklejają sie już :) i co ja poradze ?? pewnie będe musiał kupić nowy motor :) :) ratunku.. rozmawialem z Łukaszem Kędzierskim i on mi powiedział że jak niema naklejki na wachaczu to nawet nie wsiada na motor więc to chyba coś znaczy prawda ?? hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 :) Widze że humor Ci ostatnio dopisuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Dalej nikt niee ma tego adresu do kontaktow z michelin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 czesprawa z Aunerem wyglada nastepujaco: sprzedaje praktycznie wszystko do crossow i hard-enduro oraz akcesoria - buty, kaski, ciuchy (na motor i "cywilne"), grafiki na motor etc, ale nie tylko.Sprzedaje rowniez czesci zamienne i tuningowe - tloki, kola, opony, wszystkie lozyska, ochrony ramy i łychy pod silnik (metalowe),kierownice, handbary, napedy - wszystko - tez to co nie wymienilam oczywiscie.Najlepsze jest to, ze przesylka jest ekspresowa. Przedstawicielem na Polske Aunera jest p. Kaziemierz Krywult (ojciec Sebastiana), procedura zamowienia wyglada tak: w poniedzialek lub wtorek sklada sie zamowienie z katalogu (katolog otrzymuje sie gratis wraz z pierwsza paczka),w srode p. Krywult (lub ktos od niego) jedzie do Austrii i w piatek wraca z towarem,ktory jest wysylany za pobraniem przesylka priorytetowa - do mnie dochodzi w sobote. Tak wiec czekam na czasci max 5 dni i mam wszystko co chce do mojej yamahy. Cena jest katalogowa, ja mam dodatkowo znizke.Oto namiary na Auner Polska:tel/fax (33) 814 35 20kom. 602 403 572 Drugi namiar rownie dobry to www.motocross.prx.pl - p. Burak sprowadza i wysyla wszystko - jest od rzeczy niemozliwych :-) i ma najlepsze ceny w polsce na motory.Super polecam - zamawialam juz duzo rzeczy i wszystko jest takie jak w opisie, ekspresowa przesylka i dobre ceny.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 25 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2004 Udalo Mi sie dostac naklejki z castrola(az 6 ;-)) z ngk 1 wielka z michelin nic bo niee moglem dostac maila :-(, reszte bede musial kupic na allegro za Ciezka kase;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 sorry ze odnawiam temat ale kiedys ktos zamieszczal link do strony na ktorej bylo pelno naklejek na motocykle, to byla jakas zagraniczna stronaszperam juz od 30min i znalezc nie moge z wydawalo mi sie ze to bylo w jakims temacie zwiazanym z wahaczemprosze o pomoc :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 soracz za problem ale juz znalazlemw ramach przypomnienia powtorze link dla potomnych http://www.disenografico.cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi