Ostry Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Bo to bak od modelu S-50, ktoś już o tym mówił. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 tutaj jest fota mojego simka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Wreszcie widze Simka z założonymi okrągłymi szybkami kierunków. Jakoś mi się to niepodoba :? . I niezbyt podobają mi się te podniesione tylne błotniki. Ale to moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Prostokątne kierunki były seryjnie montowane w modelach S-53, ale niektórzy tjuninkują swoje S-51 zakładając takowe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Wreszcie widze Simka z założonymi okrągłymi szybkami kierunków. Jakoś mi się to niepodoba :? . I niezbyt podobają mi się te podniesione tylne błotniki. Ale to moje zdanie... Nie widziałem w simku S51 nigdy prostokątnych, w SR takie były i jak kolega mówi S53. Błotnik poedniusł poprzedni właściciel a ja jakbym chciał obniżyc to bym musiał zaślepiać czymś dziury które nawiercił ;) A jak wam sie podobają białe klosze :?: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Fajny patent. Mnie się podobają, ale to kwestia gustu, a o tych się nie dyskutuje, więc won! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 tutaj jest fota mojego simka Co ty tam za misia masz przy kluczyku heh... Ja mam z tyłu kierunki okrągłe, z przodu prostokątne 8) Pozatym widze tu przy tym twoim simsonie ślady wiejskiego tjuniku... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 tutaj jest fota mojego simka Co ty tam za misia masz przy kluczyku heh... Ja mam z tyłu kierunki okrągłe, z przodu prostokątne 8) Pozatym widze tu przy tym twoim simsonie ślady wiejskiego tjuniku... No to jest misiek od niej więc sobie dynda :mrgreen: hmm czy stwierdzeniem wiejski tuning chodzi ci o tą naklejke :?: .... Nakleił ją poprzedni właściciel i nie mam odwagi ją zerwac bo bym sie pozbawił lakieru :? Sorry ale dawno mnie nei było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 E tak wogle to to jest moje moto, z new tlumikiem :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Czy to jest tłumniik sportowy :?: Jak ci sie spisuje. Ja zatanawiałem sie nad kupnem takiego ale pomyślałem że mógłbym obecny dokładnie przeczyścić od środka od nagaru. Szczotka do butelek, beznyna i ogień :) . Co o tym sądzicie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Hmm jak sie sprawuje ? Dobrze (Chyba:D). Dzwiek - teraz brzmi jak komar ale co tam :). Mi tam chodzilo o sam wyglad, poniewaz podobaja mi sie takie tlumiki, a moc to nie wiem , nieodczuwalne :) Ale i tak o moc nie nie chodzilo :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 CZyli mam problem z głowy bo mnie sie podoba mój bo jest na końcu kanciasty i z oznaczeniem cyfrowym. Nie taki jak ma większość że ma zaokrągloną tą końcówke wydeszka. Wyczyszcze go dokładnie wewnątrz i będzie luZzZzZzZ. Słyszałem że jakość tych układów co Ty masz jest bardzo cienka i lubią latać :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Co do cieknięcia to możliwe. Niemają zbyt dokładnych spawów. Gdy kupowałem swojego to wybierałem z trzech jeden najlepiej wykonany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 CZyli mam problem z głowy bo mnie sie podoba mój ...Nad gustami sie nie dyskutuje :) Mniesie moj podoba, tobie twoj a komus jeszczce inny norma :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 17 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 mnie sie podoba mój bo jest na końcu kanciasty i z oznaczeniem cyfrowym. Nie taki jak ma większość że ma zaokrągloną tą końcówke wydeszka. Fajnie, ja też mam właśnie taki w swoim (tylko porychowany :) ). Wydech z jakby "ściętym" zakończeniem prezentuje się lepiej, poważniej i bardziej elegancko niż te wypukłe. Bardzo ciekawie wygląda, gdy patrzymy na moto z tyłu, można nawet stwierdzić, że jest ładny, podczas, gdy te najczęściej spotykane lekko śmieszą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi