rider Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 No ten simek z dwoma silnikami ciekawy' date=' tylko ciekawe jak moc jest przekładana na tylnie koło :?:[/quote']Przez łańcuch :mrgreen: Pomysł jest dosyć ciekawy, ale są tam osobno poprowadzone (prawie) wszystkie instalacje do silników.Boczki poszerzone, pewnie 2 akumulatory :banghead: Pewnie komuś się nudziło :lol: I zastanawia mnie , jak właściciel go odpala, chyba, że udało się jakoś połączyć oba tłoki w jeden wał korbowy, wtedy i przeniesienie napędu by się wyjaśniło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Mnie też :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 mnie sie wydaje ze te waly jakos polonczyl a jak nie to fajnie musi wyglondac odpalanie ale on musial to jakos polonczyc no bo jakby zmienial biegi :lol: no chyba ze dwoma nogami :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Łatwiej byłoby wrzucić od razu inny silnik. :banghead: Na tej stronie, z której zeus wyczarował simsony znalazłem niezwykle ciekawy pojazd.Motorynka, trajka? Proszę o propozycje na nazwę.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 rakieta :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Proszę o propozycje na nazwę.... Urzadzenie trajkopodobne ala MZ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 fajne kapcie w tej motorynie :lol: ciekawe czy za 30 lat będą w ten sposób przerabiać Cbr-ki albo Gsxr-ki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 o jezu 8O co jak co ale predkosci maksymalnej tym bym nigdy nie rozwinol :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 fajne kapcie w tej motorynie :lol: Z gokarta chyba, przynajmniej tak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 moim marzeniem jest kiedys cos takiego zbudowac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Obrazek Mi sie ten podoba :-)Od czego on ma bak ? Bak jest od starszego modelu simsona, widziałem takiego rocznik 1977, bak na kluczykpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Tak, to jest bak od S50, ale to już w zasadzie zostało już (kilka razy :banghead: )powiedziane.Dla porównania daję fotę S50 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ten motorower' date=' którego dałem zdjęcia był kiedyś w ogłoszeniu i właściciel wołał za niego 3 000zł 8O [/quote'] o fuck 8O taką kasę wolałbym odłożyć, a potem dozbierać i kupić coś większego... :? ciekawe czy ktoś to kupiłl... Ja nigdy nie kupiłbym simsona za 3000, wystarczyłoby trochę poszukać i masz całkiem dobrego enduraka 50 lub 80 oczywiĹcie rejestrowanegoi rocznik na pewno młodszy niż simson. Ale tak i tak simson to spoko bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ja bym się raczej niebał sprawdzić v-maxa tego sprzęta. Na hdd ma filmik z gokardem który ma 115 koni (słownie: sto piętnaście). Większośc zakrętów bierze bokiem, to jest dopiero jazda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ja nigdy nie kupiłbym simsona za 3000' date=' wystarczyłoby trochę poszukać i masz całkiem dobrego enduraka 50 lub 80 oczywiĹcie rejestrowanegoi rocznik na pewno młodszy niż simson. Ale tak i tak simson to spoko bryka[/quote'] Tylko, że endurak za te pieniądze jest "całkiem dobry", a ten Simek jest po prostu miodzio i napewno będzie dobrze służył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi