Icea_PL Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ksząta mi się w głowie pomysł na zrobienie skutera. Wszystkie tutejsze fotki mogą się schować. Niestety realizacja mojego projektu nie będzie miała miejsca wcześniej niż za kilka lat, bo to będzie koszt kilku tysięcy PLN nie licząc ceny motoru wyjściowego. Żadnych szczegółów nie zdradzam. jezeli juz przechodzimy do wlasnych inowacji... ja na wakacje planuje zrobic sobie crossika do zakatowania :D ot tak... wezme od tjunigofcuw jakies zmeczone silniczki ktore i tak przeznaczone sa na smierc, rame i posklejam wszystko w jedno poczym pojade polamac to do lasu... potem spaw i znowu :D))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Obrazek Mi sie ten podoba :-)Od czego on ma bak ? Oryginalny od simsona. W polsce żadko się zdarzają z takim bakiem ale w niemczech to większość ma taki. Nie wiem czy to jakas specjalna wersja czy co :?: (takie baki były w normalnym s-51 bo ten jest enduro chyba nawet 70cmm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 27 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja mam w planach zrobić jawke delikatnie na naked'a (cicho ! nieśmiac sie !) Zmieniam przednią lampe na lampe od silmka albo jescze większą (niech ktoś zmieży średnicę lampy w jawce i w simku, bo niemam teraz dostępu i niebęde miał) zakładam bajerancekie prostokątne, chromowane lusterka. Reszty niezrdadzę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Mi sie ten podoba :-)Od czego on ma bak ? Mi to wygląda na zbiornik od Simsona S-50.Zresztą identyczny jest teraz montowany w nowych WFM-kach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 1. makabra :D 2. nawet fajny 3. taki sobie 4. brzydki 5. mnie sie podoba6. ten i popszedni najladniejszy ze wszystkich :D 7. nawet nawet8. okropnosc :D 9. to samo co wyzej 10. oj coraz gozej :D 11. o jezu to praktycznie juz nie jest simson :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Kiedyś znalazłem zdjęcia fajnie odpicowanego simaka, ostry: chyba przez te zdjęcia nie będziesz spał po nocach :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 No rzeczywiście prześliczny, jakby z fabryki dopiero co wyjechał. Już za stary jestem, żeby po nocach za sprawą Simaka nie spać. Kilka lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 No rzeczywiście prześliczny' date=' jakby z fabryki dopiero co wyjechał....[/quote']Z fabryki nie wyjeżdżąły takie ładne :D Ten motorower, którego dałem zdjęcia był kiedyś w ogłoszeniu i właściciel wołał za niego 3 000zł 8O Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jeżeli chodził tak ładnie, jak wyglądał i miałby wszystko oryginalne, to sądzę, że można byłoby sie skusić (na pewno lepszy zakup niż już przechodzony japoński czy włoski motorower) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 kurde ten simek to faktycznie cudenko jak bym go mial to bym sie bal nawet nim jezdzic zeby sie nie zniszczyl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ten motorower' date=' którego dałem zdjęcia był kiedyś w ogłoszeniu i właściciel wołał za niego 3 000zł 8O [/quote'] o fuck 8O taką kasę wolałbym odłożyć, a potem dozbierać i kupić coś większego... :? ciekawe czy ktoś to kupiłl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Tylko zauważ Słabku, że ten Simek to ideał. A nie wiem czy 13 latek wolałby coś większego. Alternatywe miałby w leciwych już dalekowschodnich i zachodnich pojazdach, które mogłyby płatać różne figle. Jeśli ten Simek od strony technicznej prezentował się tak, jak od strony wizualnej, to był wart tej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Mam jeszcze kilka ciekawych fotek:po co zmieniać silnik, skoro można wrzucić drugi :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Obrazek Mi sie ten podoba :-)Od czego on ma bak ? To jest wlasnie bak od S50. Silnik jaki mam byl montowany w simsonach z takim bakiem, te simsony S50 to byl przodek s51 :banghead: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 No ten simek z dwoma silnikami ciekawy, tylko ciekawe jak moc jest przekładana na tylnie koło :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi