banan8512 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 witam. niedawno kupilem honde cb 500 i w dokumentach mam 25kw a słuszalem ze mozna ja odblokowac do 34kw. A moze ona jest juz odblokowana jak to mozna sprawdzic z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexrafi Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Zobacz symbol na gaźniku i zajrzyj do serwisówki. Prawdopodobnie sprowadziłeś go z Niemiec i jest zablokowana na gaźnikach miałem tak w GPZ 550 z 83r P.s nie wymieniaj dysz bo to i tak nic nie da Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 hmmm, miałem podobny problem, tzn nie wiedziałem czy moje moto ma blokadę, czy też nie... W dokumentach było 25 KW, jak sie okazało blokada jest zdięta, wystarczyło ok 2km, prostej, V-max 190km/h...W Cb 500, można odblokować chyba do 60KM...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion26 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 P.s nie wymieniaj dysz bo to i tak nic nie da jak to nic nie da?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Fabrycznie CB500 jest zdławiona przy pomocy kroćców dolotowych i dysz. Wystarczy tylko to wymienić i już cebula jest oddławiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Tak mozna wymienic ale to strata pieniedzy jesli są w stanie dobrym to po co? Wystarczy wyjąc blaszki które znajdują sie w srodku krucców i zalozyc puste krucce i mamy Power = 58KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Tak mozna wymienic ale to strata pieniedzy jesli są w stanie dobrym to po co? Wystarczy wyjąc blaszki które znajdują sie w srodku krucców i zalozyc puste krucce i mamy Power = 58KM Tego nie wiem. Cebulę Magdy dostaliśmy już z wymienionymi w/w częściami, a kroćce i dysze zdławione dostaliśmy jako dodatek. Pozostaje jeszcze kwestia dysz, ale chyba w porównaniu z ceną kroćców nie jest to przypuszczalnie aż taki wydatek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi