Bartek.M Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam, nie wiedziałem gdzie to wkleić czy do mechaniki czy tutaj ale bardziej mi pasowało tutaj. Otóż mam pewien problem: nigdzie w tym kraju nie mogę kupić nowego filtra powietrza do mojego klasyka. Może problem tkwi w tym że był on stosowany tylko do modeli 400/440, nie wiem ale spotykałem już filtry do bardziej egzotycznych modeli i marek a do mojego nic. Wiem że kupie bez problemu na ebayu czy bikebandit ale ten sposób odpada. Szukałem w necie zakładów czy rzemieślników dorabiających/regenerujących filtry ale nic konkretnego nie wyszukałem. Tu moja prośba o namiary na taki zakład czy człowieka który robi takie rzeczy. Filtr jest prymitywnie prosty z papierowym wkładem. Będę wdzięczny za wszelką pomoc, pozdro Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 moze podejdzie z innego moto? mozna zawsze dociac tylko zeby grubosc byla taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek.M Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 No właśnie nie podejdzie, filtr ten jest tylko i wyłącznie stosowany w Kawasaki KZ 400/440 wersja szosowa ( inny niż w LTD ) a puszka filtra i sposób zamocowania uniemożliwia kombinowanie z innymi. Zastanawiałem się czy nie dało by się pociąć i dopasować filtra od jakiegoś auta ale nie bardzo wiem od jakiego. Kumpel w Hondzie cb 750 stosuje ze skutkiem filtr od dużego fiata ale ja mam filtr zaślepiony z jednej strony i nie ma takiej opcji :) http://moto.allegro.pl/item359804322_filtr...0_srad_750.html mój filtr jest identyczny tylko ma inne wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 http://www.hiflofiltro.pl/index2.html moze zrobią na zamowienie..;/ zadzwon popytaj sie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 zawsze możesz założyć stożek albo kupić w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi