Bart3z Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Też jeszcze nic nie dostałem, a wysyłałem formularz jakiś tydzień temu... :crossy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 karty tez nie dostalem, ale mam jedno pytanie czy bedzie naprawde dobry asfalt do palenia, bo mam zalozona noweczke opone na tyl ktora lepi niemiłosiernie, a z przodu mam troszeczke slabsza i.... nie moge poslizgnac kola jak zagrzeje opone, przod mi sie slizga, zeby sobie wstydu nie narobic :O :O :O Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Karty postaramy się odesłać w poniedziałek lub wtorek,asfalt będzie ok,jest to dwupasmowa ulica,jak koś chce to może przednie koło zaprzeć o krawężnik,przysyłajcie zgłoszenia. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Panie i Panowie,jeśli ktoś ma ochotę to czekamy na zgłoszenia.Oczywiście jeśli ktoś się nie zarejestruje to też jest mile widziany,zrobimy to na miejscu Edytowane 3 Czerwca 2008 przez zibik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYS Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Wa-wa i okolice jak ktoś potrzeboski to mam troche oponek na spalenie info na tel 0 608 507 195 oddam gratis ,jest ok 20 szt różne, odbiór osobisty pruszków Edytowane 6 Czerwca 2008 przez ODYS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 jedzie ktos z okolic piotrkowa tryb. lub tomaszowa mazowieckiego? bełchatowa? ew przez te miejscówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jak macie jakieś filmiki to wrzucajcie Mi się udało tylko to wyszukać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Pare moich filmów pozdrawiam . http://picasaweb.google.pl/zi.gi.wariat/20...GUINNESSARekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 i jaki wynik ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 220 ;ub ciut więcej, ale pobity :flesje: ;) ;) :rolleyes: Dzięki wszystkim co się zjawili :flesje: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 No ładnie, na bomber weekend było podobno 118.http://pl.youtube.com/watch?v=7WvhqtMQXrE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Gość lekko po lewo od kamerzysty któremu sie 3 razy "ruszyło" mistrz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ciekawe, ile przybyło ogłoszeń na allegro : "nie katowany stan idealny" :notworthy: Niemniej jednak chciałbym to zobaczyć i pooddychać spalenizną :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi