TOM68 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) ja mam zieloną i jestem zadowolony, na czarnych strasznie widać wszystkie paluchy itp, zresztą jest mniej widoczna, a w mojej koncepcji + bardziej oczojebny kolor= większa widoczność=większe bezpieczeństwo rajdera, no chyba ze ktoś sie zapatrzy i wjedzie:D Popieram w 100%, zwłaszcza o bezpieczeństwo mi chodziło. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Mnie bardziej podobaja sie czarne ale faktycznie noca zdecydowanie sa mniej widoczne.Marcin1sport --- jak masz problem, ze czarny sie zlewa z siedzeniem to przerob kanape na kolor zielony :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Mnie bardziej podobaja sie czarne ale faktycznie noca zdecydowanie sa mniej widoczne.Marcin1sport --- jak masz problem, ze czarny sie zlewa z siedzeniem to przerob kanape na kolor zielony ;)Hehe :D . Kanapa w kolorze zielonym mi się nie podoba, a po za tym jak to wygląda :icon_question: . Szczerze mówiąc nie widuje moto z zielonymi kanapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hehe :biggrin: . Kanapa w kolorze zielonym mi się nie podoba, a po za tym jak to wygląda :crossy: . Szczerze mówiąc nie widuje moto z zielonymi kanapami.no wlasnie... motocykl caly czarny z zielona skorzana kanapa i kilkoma elementami na motocyklu.Mogloby to wygladac czadersko... kolor zielony oczywiscie z palety Kawasaki.bylby to unikalny sprzet :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sorbi, jak sprawuje się twój sprzęt? Czy nie zauważyłeś żadnych w nim wad? Jak Tobie się nim jeździ i czy laski się za Tobą oglądają :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sorbi, jak sprawuje się twój sprzęt? Czy nie zauważyłeś żadnych w nim wad? Jak Tobie się nim jeździ i czy laski się za Tobą oglądają :) ?to ostatnie zwlaszcza Ciebie interesuje pewnie patrzac na temat, ktory zalozyles w dziale "Przy piwie" :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Sorbi, jeszcze jedna b. wazna rzecz, o ktora pytano, ale nie znalazlem odp. : Ile Ty masz wzrostu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 to ostatnie zwlaszcza Ciebie interesuje pewnie patrzac na temat, ktory zalozyles w dziale "Przy piwie" :icon_twisted: :biggrin:Trochę interesuje, a temat założyłem bo się nudziłem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 w dowodzie mam 186 ale tyle to ja raczej nie mam:P jeździ się dobrze o wadach pisałem już kilka stron wcześniej. Co do lasek to może i sie oglądają, ale z tych co zaczepiały pytać o moto to żadnej "inteligentnej" nie spotkałem:( jedna dała nawet wiarę na to że nie mogę zrobić jej foto na motocyklu bo mi klisza w telefonie pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 jedna dała nawet wiarę na to że nie mogę zrobić jej foto na motocyklu bo mi klisza w telefonie pęknie. ;) :clap: :clap: Hehe ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może ktoś wie gdzie można teraz kupić te Kawasaki? Bo mi z salonu w Łomiankach odpisali, że będzie dopiero w październiku :D , a to przecież już koniec sezonu, więc nie ma co kupywać, żeby stał całą zimę :D . Co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może ktoś wie gdzie można teraz kupić te Kawasaki? Bo mi z salonu w Łomiankach odpisali, że będzie dopiero w październiku :icon_evil: , a to przecież już koniec sezonu, więc nie ma co kupywać, żeby stał całą zimę :icon_mrgreen: . Co mam robić? bedzie taniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Popatrz na allegro.Tam tez sa oferty nowek z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam. Tak jak pisałem wcześniej, byłem ciekaw jak się jeździ tą kawą. Wczoraj z salonu kawasaki w alejach Jerozolimskich dostałem testówkę na godzinę do polatania. Zielony kolor pasował to mojej kamizelki :buttrock: Razem wzbudzaliśmy zainteresowanie kierowców i pieszych. Laski oglądają się, więc dajemy + :P Po przesiadce z 1100 byłem bardzo zadowolony. Pozycja wygodna, a mały nie jestem (182 cm). Po jeździe łapki nie bolą, jajka też całe :) Przyspieszenie do 100 km/h zadowalające, tylko trzeba się biegami "namachać" Jak dla mnie heble wystarczające, a nawet bardzo dobre. Fantastycznie zwrotny i lekki. W mieście nawet lepszy od skutera, chyba że ktoś biegów nie lubi zmieniać :) Byłem na niego dość "napalony", ale mi trochę przeszło. Dlaczego? Jak dla mnie brakuje mi trochę prędkości do jazdy na prostych i elastyczności przy prędkościach powyżej 100. To moje odczucia. Wiem jakie są ograniczenia prędkości w mieście, ale ja śmigam też za miastem. Czyli mowa końcowa. Skuter kiler, idealny do miasta, poza nim dla spokojnych. Jako drugie moto na pewno, do szaleństw i dojazdów do pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Cytat(Marcin1sport @ 26.06.2008 - 12:43) * Może ktoś wie gdzie można teraz kupić te Kawasaki? Bo mi z salonu w Łomiankach odpisali, że będzie dopiero w październiku eek.gif , a to przecież już koniec sezonu, więc nie ma co kupywać, żeby stał całą zimę banghead.gif . Co mam robić?Popatrz na allegro.Tam tez sa oferty nowek z salonu. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M770586 Tylko po co ? skoro mają mieć dopiero w październiku. Edytowane 27 Czerwca 2008 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi