woj2s1017 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zdjęc bak nie jest latwiej. Juz sobie poradzilem dzieki zyczliwosci jednej kolezanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj2s1017 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Orientuje sie ktos z Was gdzie mozna zakupic prawy set do kawasaki ninja 250 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) ASO za 375zł albo modlić się, że wyskoczy na Allegro. Chyba, że masz gdzieś blisko speca który spawa aluminium, to wyjdzie sporo taniej. P.S Na przyszłość najpierw szukaj potem zadawaj pytania. Przynajmniej 3 razy pisałem na temat tej części. Edytowane 1 Lipca 2013 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj2s1017 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Widzialem twoje posty jak i cala twoja historie, ale byla troche zamierzchla. Wolalem jednak zamiescic, a noz ktos ma przehandlowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj2s1017 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ASO za 375zł albo modlić się, że wyskoczy na Allegro. Chyba, że masz gdzieś blisko speca który spawa aluminium, to wyjdzie sporo taniej. P.S Na przyszłość najpierw szukaj potem zadawaj pytania. Przynajmniej 3 razy pisałem na temat tej części.Tak jak napisalem twoje historie sa troszke zamierzchle. Dzis zamowilem w ASO prawy set za 288zl. Moze sie komus przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbm23 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Pierwszy raz miałem okazje przejechać się w nocy i zauważyłem że na luzie z zamkniętą przepustnicą delikatnie przygasają mi światła mijania, drogowe prawdopodobnie też. Różnica jest niewielka jednak widoczna. Czy to jest normalne że na najniższych obrotach nie dostaje tyle prądu żeby żarówka chodziła na pełnej mocy?Posiada ktoś uchwyt na telefon/gps który pasuje do ninji 250R i jaki poleca? Chodzi mi o model albo linka Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez jbm23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Normalka. Jałowe obroty są tak niskie, że ładowanie spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Posiada ktoś uchwyt na telefon/gps który pasuje do ninji 250R i jaki poleca? Chodzi mi o model albo linkahttps://www.google.pl/search?q=trytytka&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EtsAUsP4CcaLtAa3l4GQBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=889 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbm23 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Normalka. Jałowe obroty są tak niskie, że ładowanie spada. Dzięki, tak właśnie myślałem ale wolałem się upewnić https://www.google.pl/search?q=trytytka&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EtsAUsP4CcaLtAa3l4GQBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=889 Tiaa no trititką wszystko się da przymocować jednak wozić ich ze sobą tysiąc bo tu do sklepu tam coś itd... bardzo kłopotliwe, do tego dochodzi zmiana pogody i deszcz...Moja myśl idzie bardziej w ten deseńhttp://a-tom.nazwa.pl/zdjecia/uchwytynowe/navi35/1.jpgChodzi o to żeby pasował do kierownicy 250 gdzie nie ma za dużo miejsca i obawiam się że nie będzie się dało tego zamontować Dzisiaj przez niezdecydowanego pana który chciał mnie puścić jednak się rozmyślił i mocno dodał gazu zaliczyłem glebe, na szczęście zamontowane crash pady i nic się nie stało. Polecam dla zastanawiających się czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4514 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jadąc w mżawce (było w tedy chłodno) zauważyłem że za zegarami przez otwór miedzy czachą a plastikiem obudowujący zegary zaczyna wydobywać mi się "piana". Zdarzyło mi się to tylko raz jednak może spotkał się ktoś z czymś takim i wie czym to jest spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Tam jest pianka tłumiąca drgania. Przy myciu motocykla spływa tam woda z detergentem a potem w trakcie deszczu to co się tam wdziera bombelkuje. Ta sama zasada jak przy dmuchanych bańkach mydlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4514 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 http://www.scigacz.pl/Kawasaki,Ninja,250R,Turbo,maly,ale,wariat,21531.htmlZakłada ktoś turbine do kawy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Slusar i Shinigami zawstydzili koperte. http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/97725-kawasaki-ninja-250300/?p=1599660 marzec 2010 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4514 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No to wtopa :wacko:Ciekawe ile Ninja z turbo ma do setki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj2s1017 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Macie może namiary na jakieś ładne tłumiki akcesoryjne, badz znacie jakies nieakcesoryjne ktore pasowałyby do naszej niuni. Na allegro widze jeden uzywany za 630zł albo yoshimura za 1500. Interesuje mnie cos do 600-700zł max. W moim osłona jest juz tak poobijana, ze wyglada to ochydnie. Poza tym srebrny jest brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi