Gawron Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 wygląda na zadbaną :) A tyle było pisania na forum żeby sprawdzać w trakcie kupna rocznik po numerze :wink: ale co tam ważniejszy stan niż rocznik.Która selekcja tłoka?? Jaki olej dał Ci sprzedający?? Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 no wlasnie ale co tam wazne zeby chodzilo, i naprawwde wyglda ze wlascicel dbal, olej z tego co pamietam to uzywal http://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...products_id=519. tego, jutro jeszcze doerzuci mi 2 butelki w cenie bo miszka 2 km odemnie. dzieki Gawron za wczesniejsza pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 jak zadbana to sie nie przejmuj rocznikiem. Milego zapierd*lania zycze. A tak wogole to ta z linku jest bardziej 2000r, ale ogolnie 96 sie prawie nie roznia od twojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) 2000? hm to na tym bikepisc sa tez same walki:D dobra dzieki pozdro. Jeszcze tylko pytanie, jaka mieszanke polecacie bo mi gosc mowil ze najlepij 1:20 - 1:25. Edytowane 16 Maja 2008 przez bartasjbl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 No i taka lej zeby miec swiety spokoj ;) Gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 W zadnym wypadku.Ten motocykl tego nie przepali.Ja bym 1/35 radzil, i i tak bedzie lekki nadmiar. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 odbylem pierwsza jade:D masakra, mi ta moc wystaracza hehe:D narazie nic zleggo nie wyszlo wszystko jest ok. To jaka wkncu ta mieszanke? Owiewke za koncuwka mam cala zachlapana, czyli co 1:20 jest za duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Zachlapana koncowka swiadczy o 2 rzeczach. Albo zbyt zamulasz, i nie przepalaAlbo jest tyle oleju ze chocbys nie odpuszczal gazu ani na sekunde to i tak go nie przepali. 1/35 bedzie bezpiecznie Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 no nie jezdze ciagle na maxa musze sie przyzwyczaic, ok bede lal 1:30 chyba, ale jeszcze poczekam na opiwnie innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja do swojego sx-a lałem 1:35 i taką też polecam tylko musisz dobrze kręcić swoją jadzie co by Ci świecy nie zarzuciło i nie rzygał oparami...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Gratuluję sprzęta!!! Lej mieszanke 1:40, ale przy amatorszczyźnie polecam 1:50. W jakich okolicach Poznania latasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) kurde 1:50 to juz malo, bede all 1:30 - 1:35. Jestem z polnocnego poznaia czyli piatkowo, a latam po biedrusku morasku warta, a ty Edytowane 16 Maja 2008 przez bartasjbl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Jak nie jesteś zawodnikiem itp. , to 1:40, ale ja jak mialem 125 lałem 1:50 i było elegancko. Ja jestem z zachodniej cześci Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) Witam. Do setki lej 1:30 - 1:35.Pozdro Edytowane 17 Maja 2008 przez Moto_boY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 dobra jest , leje okolo 1:30 troche mniej, bo jak leje 1:20 i nie jeszcze ciagle na maxa to mi pozinej przerywa na wysokich i msuze go przepalic, dzieki za pomoc wszystki pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi