artur.h Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Krótko i na temat: podczas jazdy odpadła tabliczka znamionowa, gdzie się zwrócic o wyrobienie nowej i jakie są koszta? Pzdr i nie piszcie że było bo szukałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (...) i nie piszcie że było bo szukałem :) a jak napiszę, że znalazłem..? :) i jeszcze trochę o tym, chociaż tamten ujmuje chyba wszystko co ważnejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) dobra dobra, jakimś cudem mi umknęło :D temat do kasacji :buttrock: PS:Nic mi nie wyszukało bo wpisałem w wyszukiwarce zMamionowa :) :) :) Edytowane 14 Maja 2008 przez artur.h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi