ctr Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witam chcialbym w swoim motorze ktm 125 lc2 wymienic silnik na 250 nie orientuje sie ktos czy jest to mozliwe. Co ewentualnie potrzeba zmodyfikować prócz samego silnika?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Nie wiem czy rama od 125 wytrzyma moc 250 , w sumie jestem przekonany że nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Nie wiem czy rama od 125 wytrzyma moc 250 , w sumie jestem przekonany że nie ... akurat w lc2 rama jest wzięta ze starszych ktmów o znacznie większej pojemności :icon_exclaim: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctr Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 akurat w lc2 rama jest wzięta ze starszych ktmów o znacznie większej pojemności ;)Masz racje rama w lc2 jest masywna jak na 125. Nie orientujecie sie czy silnik 250 np. z yz cr lub rm podejdzie do ktm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Masz racje rama w lc2 jest masywna jak na 125. Nie orientujecie sie czy silnik 250 np. z yz cr lub rm podejdzie do ktm?napewno podejdzie tylko zapewne będziesz musiał tu i tam coś dospawać i przyciąć ale będzie raczej pasował choć pod takim silnikiem to zawieszenie nie wydoli napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi