grebur Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 jesli chcesz sie wyrózniac bierz rs, ale podobno troszq sie psująsr - jakos skutery mnie nieprzekonują ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam. Pisze do Was z prośbą o napisanie który motocykl jest lepszy,zarówno w wersji 50ccm jak i 125ccm. Który lepszy,silniejszy,mniej awaryjny,szybszy. Mógłbym ktoś udzielić mi sensownych odpowiedzi na moje pytania? eeee no wiesz jak można ci udzielić sensownej odpowiedzi na pytanie o CBR 50 ???? :) :biggrin: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Mógłbym ktoś udzielić mi sensownych odpowiedzi na moje pytania?Tak, mógłbyś :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Widocznie pozycja w google tego forum nie idzie w parze z jakością forum i poziomem inteligencji jego użytkowników. Brys jak nie wiesz to się zamknij za przeproszeniem,każdy ma prawo do błędów. kiler moderatorze za dychę,nie wiesz nie udzielaj się. To że nie ma CBR 50ccm to już mnie dawno poinformowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) [quote name='maniocek' date='18.05.2008 - 06:32' post='1220787'kiler moderatorze za dychę,nie wiesz nie udzielaj się. Oj, gdyby nie wiedział, to nie został by moderatorem :biggrin: EDIT : Z resztą, Ty zamiast się pytać co wybrać- usiadł byś przy stoliku pomyślał, podumał do czego ci ten pojazd będzie potrzebny- do przemieszczania się z punktu A do B czy czegoś innego, i w końcu zdecydował czym przewozić dupsko :biggrin: Edytowane 18 Maja 2008 przez szyszunia1514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Już prawie wybrałem... Aprilia RS i SR. Tylko nie wiem co lepsze,szybsze,zwinniejsze. I w tym proszę Was o pomoc. Z tego co zauważyłem RS nie idzie zbytnio przetuningować,na mielochu prawie że nie ma części do tego,z optyki to trzeba by było samemu robić,mata,żywica i poleciał. A do SR przeciwnie,dużo części,plastików itp. A i jeszcze jedno pytanie,trochę śmieszne ale chciałbym wiedzieć. Czy w RS jest jakiś schowek pod siedzeniem?Chociażby na zestaw kluczy? Edytowane 18 Maja 2008 przez maniocek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 bierz rs a nieporzałujesz, napewno rs 50 wezmie spokojnie sr 50, co do poj. 70 to niemam pojecia, moja kumpela w keeway hurricane 70 wzieła suzuki rg 80, a rg ma mniej-wiecej tyle samo koni co rs 70ja bym brał rs bez zastanowienia ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Też tak myślę. A z tym schowkiem pod siedzeniem coś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoWski Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Schowek pod siedzeniem mieści niewiele, swoje rękawice tam ledwo wcisnąłem. W środku jest fabryczny zestaw kluczy. Jedna uwaga do wcześniejszych wypowiedzi jeśli w Polsce co drugie tego typu moto jest cofane przez małoletnich cwaniaków to jak mają robić sensowne przebiegi. Ja na swojej RS 50 z 2003 miałem zrobione 21tys. bez żadnej ingerencji w silnik, kolega miał na swojej z 2000r zrobione 35tys. i miał tylko wymieniony cylinder. Znam kolesia na nsr 125 z 40tys i wciąż jeździ całkiem sensownie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Z tym to nie ma problemu,będę ściągał z niemiec motorek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Widocznie pozycja w google tego forum nie idzie w parze z jakością forum i poziomem inteligencji jego użytkowników.dokładnie tak - popieram widząc takie posty :P kiler moderatorze za dychę,nie wiesz nie udzielaj się. zdaje się że mnie przeceniasz - aż za dychę ?????? :buttrock: :eek: :clap: hmm chyba właśnie wiem i chyba raczej ciut lepiej bo nie zadaje bzdurnych pytań i jeśli uważasz ze poziom inteligencji użytkowników tego forum jest niski to po co pytasz ??? wynikało by z tego że twój jest niższy (najczęściej pyta ten który chciałby się czegoś dowiedzieć ) :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Otóż to. Bo chciałem się coś zapytać. Ale tak możemy sobie pogadać na PW. Mam 175cm wzrostu pomieszczę się spokojnie na apce RS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 zmiescisz sie spokojnie :icon_mrgreen: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Kolego Maniocek, z checia udziele Ci odpowiedzi na kazde pytanie, bo nie bede mial z tym wiekszego problemu.Ale powiedz mi lepiej jakie ksiazki przeczytales w tym roku? I nie chodzi mi tu o lektury. A moze jestes zaangazowany w jakies akcje spoleczne? I nie pyta sie cos, tylko O cos jesli juz :icon_mrgreen: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 cbr to 4 suw jest ekonomiczniejszy moze nie ma tego kopa co rs ale chyba nie chodzi tylko o to. Do tego Cbr wytrzymalasza pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi