Pum4 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Witam. Mam Derbi Sende R z 1999 roku :) Jest odblokowana na tłumiku. Odblokuje go jeszcze na module. Zrobić dla niego szlify? Bo nie którzy mi odradzają :/ I sam nie wiem... Morze zrobić coś z v-max? Ale jak go odblokuje na module to i tak szybciej pójdzie. Chciałbym żeby był szybszy i mocniejszy ^^ Prosze o małą pomoc ^^ I o rady co moge w nim podrasować ;] Pozdro Edytowane 13 Maja 2008 przez Pum4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 kup inne moto najtańszy tuning Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) kup inne moto najtańszy tuning Nie jest to mądra wypowieść... Jeśli chcesz nabijać posty, albo udzielać absurdalnych wypowiedzi to zapraszam cię na to forum... http://www.sweet.fora.pl/ :bigrazz: Masz tu drugie http://www.koffamrush.fora.pl/ Edytowane 13 Maja 2008 przez Pum4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Jezeli wiek sie zgadza(ten podany w twoim opisie) to czas na cos wiekszego. Zmiana moto na 125 to jest wlasciwa droga. A jezeli masz parcie na wywalanie kasy w motor ktorym i tak niedlugo przestaniesz latac to polecam kit 70ccm. A i tak na marginesie patrz na ortografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Chciałem 125, ale nie miałem nigdy styczności z Enduro :/ Dlatego ojciec kupił mi 50ccm, ale pojeżdże dwa lata i zmienie na coś lepszego ;] PS. Wiem że Wypowiedź pisze się przez "Dź" ;P Machłem się ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Machłem się ;] :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Zmień wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Jak masz dużo kasy, to faktycznie, inwestuj, inwestuj. Ale i tak "gówno" będzie. Cudów nie zrobisz. Jak to pierwsze moto, to ćwicz technikę żeby na jesieni już na 125 wejść. Teraz dodane 2-3 KM to jest dalej "gówno". Kolega QPA nie żartował z Ciebie, tylko Ci dobrze radził. Zamiast wydawać kasę i męczyć się dwa lata. Składaj kasę, męcz motorowera przez lato i na jesieni kupuj 125. Wszystko inne to "grzebanie patykiem w gównie" - na końcu efekt i tak jest taki sam :P BTW po to są właśnie motorowery, aby się na nich dzieciaki jeździć uczyły... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi