zappa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 :D :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 powiem tak :P :icon_mrgreen: :bigrazz: i jeszcze podaje namiar na kolege, ktory bedzie wiedzial gdzie i kiedy pojechac ;) szukajcie pod Mcdonald's Przemka na duuuuzym, srebrnym skuterze Kymco 500, w razie pytan i problemow dzwoncie do niego 696459658 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam. Jutro mam w szkole zaliczenia, ale lubie pomagać innym :icon_rolleyes: A taka obstawa to super pomysł. Postaram się być na 12 pod mc chodź mogę się spóźnić bo nie wiem ile mi się w szkole zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Oto plan na jutro.12.00 - 12.15 - zbieramy sie pod Mc'Donaldem12.15 - wyruszamy pod dom Panny mlodej gdzie juz czeka Pan mlody (dodam tylko ze Panna mloda nic on nas nie wie i ma to byc dla niej niespodzianka)12.35 - wyjeżdżamy do pałacu w Jabłonnej gdzie jest ślub (ponieważ jest to ślub cywilny to będzie on trwał z jakieś 20 min)ok. 13.30 - państwo młodzi będą chcieli zrobić zdjęcia w parku w Jabłonnej oczywiście z motorami :)ok. 14.00 - ruszamy korowodem do restauracji Carska w Legionowie. ok. 14.30 - czas wolny ;-) ale ........Jeżeli jesteście zainteresowani pojechaniem nad Zalew Zegrzyński to zapraszam. Ponieważ są to moje rejony, to możemy podskoczyć do paru fajnych ośrodków (WDW Rynia, Promenada). Ponieważ mam kartę wstępu to może dla wszystkich wjazd do WDW Rynia był by za friko ( w przecinwnym razie chyba 5 zł). Można tam zjeść coś z grilla. A więc do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Czołem, Będę ;). BTW żoncia mi miłą niespodziankę zrobiła i pokazała wątek na forum :biggrin: do tego pozwolenie na wyjazd zapodała :)) PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbatymarcin Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Hej, Ja takze sie pojawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Powodzenia Kolego Wam życze!! To juz jutro :icon_eek: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Powodzenia Kolego Wam życze!! To juz jutro :icon_eek: pzdr no tak... dzieki przyda sie powodzonko... do zobaczenia do jutra hejjjjjj dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ustawka juz jest opracowana: 11.00 - zbiorka na parkingu przy torwarze 11.20-11.30 - zbieramy zappe ze stacji BP na modlinskiej 12.00 - zbiorka pod Mc'Donaldem w Legionowie Dobra to po weryfikacji planów na Sobotę... Też będę ! Jedno moto więcej do obstawy... :icon_eek: Mam zamiar od Torwaru się z grupką "turlać" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 no i super :notworthy: do zobaczenia wkrotce :crossy: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No i było git! ;) Troszkę tylko pot po tyłku sie lał :rolleyes: Teraz czekamy na jakieś foty ew filmy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Obstawa i towarzystwo gyło GIT :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 tak tak, milo bylo poznac czekam na kolejny wypad (tylko moze w troszke mniejszych korkach :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ja tez milo czas spedzilem :wink: milo bylo poznacna fotki oczekuje :( no i czekam na kolejna przejadzke ... nastepnym razem nie jade jako pierwszy ;) nie umiem nadawac tempa ;) zza to swietnie mi sie jedzie za kims :flesje: ps marina powiedziala ze mrozi te butelki na przyszly weekend ;) pozdrawiami do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 a więc i ja potwierdzam, że parada była całkiem sympatyczna(no nie licząc początkowej jazdy w szyku "Totalny Chaos :icon_mrgreen: ), miło było poznać kilku Forumowiczów. no i trzeba się umówić na konsumowanie zapłaty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi