Skocz do zawartości

Ślub w Jabłonnie 7 czerwca

Darek K
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

powiem tak :P :icon_mrgreen: :bigrazz: i jeszcze podaje namiar na kolege, ktory bedzie wiedzial gdzie i kiedy pojechac ;) szukajcie pod Mcdonald's Przemka na duuuuzym, srebrnym skuterze Kymco 500, w razie pytan i problemow dzwoncie do niego 696459658 dzieki

Witam. Jutro mam w szkole zaliczenia, ale lubie pomagać innym :icon_rolleyes: A taka obstawa to super pomysł. Postaram się być na 12 pod mc chodź mogę się spóźnić bo nie wiem ile mi się w szkole zejdzie.

Oto plan na jutro.

12.00 - 12.15 - zbieramy sie pod Mc'Donaldem

12.15 - wyruszamy pod dom Panny mlodej gdzie juz czeka Pan mlody (dodam tylko ze Panna mloda nic on nas nie wie i ma to byc dla niej niespodzianka)

12.35 - wyjeżdżamy do pałacu w Jabłonnej gdzie jest ślub (ponieważ jest to ślub cywilny to będzie on trwał z jakieś 20 min)

ok. 13.30 - państwo młodzi będą chcieli zrobić zdjęcia w parku w Jabłonnej oczywiście z motorami :)

ok. 14.00 - ruszamy korowodem do restauracji Carska w Legionowie.

ok. 14.30 - czas wolny ;-) ale ........

Jeżeli jesteście zainteresowani pojechaniem nad Zalew Zegrzyński to zapraszam. Ponieważ są to moje rejony, to możemy podskoczyć do paru fajnych ośrodków (WDW Rynia, Promenada). Ponieważ mam kartę wstępu to może dla wszystkich wjazd do WDW Rynia był by za friko ( w przecinwnym razie chyba 5 zł). Można tam zjeść coś z grilla.

A więc do zobaczenia

Ustawka juz jest opracowana:

11.00 - zbiorka na parkingu przy torwarze

11.20-11.30 - zbieramy zappe ze stacji BP na modlinskiej

12.00 - zbiorka pod Mc'Donaldem w Legionowie

Dobra to po weryfikacji planów na Sobotę... Też będę ! Jedno moto więcej do obstawy... :icon_eek: Mam zamiar od Torwaru się z grupką "turlać" :D

ja tez milo czas spedzilem :wink: milo bylo poznac

na fotki oczekuje :( no i czekam na kolejna przejadzke ... nastepnym razem nie jade jako pierwszy ;) nie umiem nadawac tempa ;) zza to swietnie mi sie jedzie za kims :flesje:

ps marina powiedziala ze mrozi te butelki na przyszly weekend ;)

pozdrawiam

i do zobaczenia

a więc i ja potwierdzam, że parada była całkiem sympatyczna(no nie licząc początkowej jazdy w szyku "Totalny Chaos :icon_mrgreen: ), miło było poznać kilku Forumowiczów. no i trzeba się umówić na konsumowanie zapłaty :crossy: