slowik Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Siema Mam problem z Peugeotem XP6. Jadę sobie kiedyś no i nagle zdechł ,koło się zablokowało i du...nie chce dalej jechać!!! Co mu się mogło stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 możesz ruszuć kopniakiem? może sie ślizga ale da sie nim ruszyć? jak stoi na hama to prawdopodobnie zatary. albo na wale albo na cylku ale to już kwestia rozkręcenia cylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja miałem dokładnie taki sam przypadek - przyczyną okazał się magnes, który odpadł od magneta i zablokował cały układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja miałem dokładnie taki sam przypadek - przyczyną okazał się magnes, który odpadł od magneta i zablokował cały układ.Powodów może być kilka. Jak narazie ściągnij głowice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 mi odkreciła sie śruba od zębatki zdawczej na wale....i co zrobić. itak rozkreciłem głowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Hefaistos to przykręć tą nakrętke i przypunktuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi