krzysiek5680 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 tak jak w temacie. jaki jest najszybszy chopper 125 cztero-suwowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Zapytam troszkę wywrotnie? Po co Ci szybki chopper? W dodatku 125cm3? Zapewne jest to obwarunkowne Twoim wiekem, kat A1 etc... prawda? Ale to tak jak byś zapytał z jakiej hodowli wziąć buldoga francuskiego, żeby miał dobre wyniki w walkach z pitbullami ;] Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 tak jak w temacie. jaki jest najszybszy chopper 125 cztero-suwowy?? Taki na ktorym sie nie zabijesz. ;) Kurde, co bezsensowne pytania ???? :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nie chciałem być tak bezpośredni, ale to już fucktycznie drugie w tym stylu w ostatnim czasie... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Heh. Szukaj w danych technicznych. Jeden motorek pójdzie 50km//h inni 55 a jeszcze inny 65 z dużym żaglem albo z górki. W maszynach klasy 125ccm prędkość max. jest tak żałosna że wstyd o tym mówić. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 nie jest tak zle chyba, ja zaczynalem w wieki 18 lat na hondzie custom 125 i wyciagala 120 km/h - czyli troche ponad moja obecna przelotowa na intruderze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 No taa. Ale to był V-max a przecież nie będziesz śmigał caly czas z pełnym gwizdkiem bo moto się skończy. Zeby na trasie nie męczyć zbyt mocno maszyny to trzeba jechać max.1/2 gwizdka a to da nam niewielką prędkość na maszynie 125ccm. Sam śmigałem Suzuki GN250 jak zaczynałem kurierkę i zdarzało mi się jechać obwodnicą z północy na południe Londynu na pełnym dosłownie gwizdku - 75MPH na autostradzie przez jakieś 70km. A Gienas lubił palić w tej pracy sporo oleju, czasem nawet 0,5 litra na dzień (100mil). Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 uch.. to lepiej niz stare vulcany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Honda ca 125 rebel zablokowana v-max 90 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hendar1 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Piękny starodawny ale ciągle jary sprzęt z szatańskimi osiągami o nazwie "WSK" popularnie "wiejski sprzęt kaskaderski" i ogień!!! :) :icon_mrgreen: :wink: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 szybki choper to, nie urażając niczyjej dumy, oksymoron :DNie po to się te moto buduje żeby szybko jechały. 125 w czopku nie są robione na wysilone więc czego byś nie kupił to zawsze zostaje ci pole do popisu dla twojej wiedzy technicznej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi