piasektt Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 sidi crossfire jedne z lepszych jak nie najlepsze. SM od EN rożnią sie okuciem i podeszwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 sidi crossfire jedne z lepszych jak nie najlepsze. SM od EN rożnią sie okuciem i podeszwą To znaczy jakie okucie i podeszwę ma Crossfire Enduro, a jakie Supermoto?Czym się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 jak chcesz teraz buty głównie do turystyki to bierz daytony .reakcja na siedząco (na szosie) będzie dużo szybsza niż w butach sportowych oraz doskonale czuć nacisk na dźwignię.razem z tym idzie wygoda gdyż nie trzeba operować biegami/hamulcem całą nogą tylko stopą . Pod skórą są wkładki z tworzywa, można cegły nimi kopać .A membrana goretex to coś cudownego, w środku suchutkie jak kalosze i zapewnieją komfort jak sandały.Miałem ten model 3 sezony, warte są swojej ceny Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) To znaczy jakie okucie i podeszwę ma Crossfire Enduro, a jakie Supermoto?Czym się różnią? Enduro:http://www.motosport.com/offroad/product/2...714&nav=1&sMMY= SM:http://www.bikersbuyit.com/Shops/bbieurope...md=39570.552778 Różnią się tym, co ulega najszybszemu zużyciu :rolleyes: Nie bierz Crossfire'ów - hmm.. na takie jeżdżenie, jakie opisujesz "to ne to" - to czysto terenowy stuff i będzie ci raczej niewygodnie na szosie/ przy turystycznej jeździe.Za to w prawdziwym terenie, to miód malina - najwyższa półka - sama mam takie :buttrock: i nie mam się do czego przyczepić - no.. może trochę ciepło (w zimie zwykła skarpeta stykała u takiego zmarźlucha jak ja, ale w lecie totalna sauna w bucie..). Edytowane 10 Maja 2008 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 a znacie jakieś buty supermoto, które nadawałyby się na dłuższe trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Fresz Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) IMHO daruj sobie buty stricte enduro - w turystyce sprawdzaja sie slabo. Lepiej kupic dobre turystyczne, z zacieciem dualowym - jak wlasnie Daytona TransOpen GTX, Sidi Discovery czy BMW (sic!) Saintyago. Co do butow SM - kumpel ma ktores Diadory i w sumie ok, ale w wiekszym deszczu jednak ciekna, mimo siakiejs membrany. Zreszta ja to tylko w Gore wierze (w jakiejkolwiek czesci ubrania). PozdrodeF Edytowane 15 Maja 2008 przez de Fresz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi