lukkuch Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam wszytkich, Poszukuje alternatora który miał by średnice zewnętrzną nie większą niż 7,5cm (nie uzwględniając żadnych wypustek mocujących) i nie był dłuższy niż 15 cm (długość korpusu). Nie potrzebuje tego oczywiście do motoru, tylko chce to zamontować to silnika od łódki. Ważne jest żeby żeby ten alternator był osobnym podzespołem (tak jak w samochodzie) a nie był częścią silnika. Jeśli ktoś mógł by mi podpowiedzieć w jakim motorze znajde taki alternator (marka typ), był bym bardzo wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ostatnio widziałem w starym BMW Z koszem...Był na silniku przymocowany, tylko nie jestem pewien czy to oryginalnie było...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkuch Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Chodzi mi o coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356786589Byle by tylko miało wymiary nie większe niż podałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ten co ja widziałem był na 99% mniejszy, od tego z allegro///.oczywiście napędzany był paskiem klinowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkuch Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Na pasek to nie problem jest przerobić, tylko nie moge znaleść nic o odpowiednich wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 http://moto.allegro.pl/item359706211_alternator_dniepr.html Za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Poszukaj alternatora od junaka moze te by CI spasowały :icon_mrgreen: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Poszukaj alternatora od junaka moze te by CI spasowały Bez komentarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Witam.Poszukaj alternatora od GSX-R 1100 wodniaka. Był dość mały. Ja swój motocykl nie dawno sprzedałem, a więc nie mogę podac dokładnych wymiarów. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi