kawa400gpz Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam wszystkich :biggrin: mam taki maly problemik. od niedawana mam kaweasaki gpz 400 jak wiadomo ten motorek posiada 4 gary i 4 gażniki do regulacji. i tu zaczyna sie problem :clap: moze ktos z was wie jak to wyregulowac samemu zeby chodzilo idealnie :D ??? jakie przyzady sa tu potrzebne itp. a i zauwazylem ze do regulacji gazników jest ciezko sie dostac ( 2 i 3 gaznik sa sporo oddalone do srodka i ciezko czymkolwiek tam sie dostac) wiecie moze czym to regulowac :lapad: z gory dziezki za porady :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Oooo, chłopie...samemu to nic nie zrobisz...Zapomniałem jak nazywa sie ten przyrzad, służący do regulacji gaziolów, ale w płocku jest Serwis kawasaki, co prawda jeszcze nie odwiedzałem, ale podobno są good...Sam sie może wybiore na czyszczenie (mieszkam nie daleko Płocka), ale całe szczeście jest wszystko dobrze...Chociaż dzisiaj musiałem odmierzyć pół litra wachy, a że miałem pod ręką w garażu butelkę po Żołądkowej(jeszcze resztki miody były na dnie) to nie zawachałem sie, i przelałem, oczywiście moto na ssaniu chodziło, ale po zdięciu, dupa blada, no i musiałem wlać 5 litra czystej BEZ MIODU i wszystko sie ''przepchało''...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 jak to wyregulowac samemu zeby chodzilo idealnie Słyszałem już w życiu wiele czterocylindrowych kaw które nie chodziły idealnie, choć były wyregulowane idealnie. :D Wyczyścić możesz samemu, ale regulacje zleciłbym już mechanikowi. Swoją drogą, słyszałem kiedyś gawędę jednego motocyklisty jak synchronizował gaźniki na "słuch"w yamasze FZR :( Pozdro. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Zapomniałem jak nazywa sie ten przyrzad, służący do regulacji gaziolówWakuometr a za regulację sam się nie bierz w serwisie taka zabawa to kilkadziesiąt zyla nie warto samemu się pierniczyć wklep sobie co nie co w wyszukiware jest kilka tematów a propo regulacji i patentów zastępczych ale ja na twoim miejscu kulnoł bym się do serwisu. Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Po co zakładasz 2 tematy w odstępie 3minut? PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi