Gilotyna Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wow,milo,ze ktos ten temat odgrzebal,bo powoli tracilam nadzieje;)Przed wyjazdem do Polski jeszcze sie konkretniej umowimy,czyli ok 5 sierpnia,ok? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Gilotyna cos mi sie zdaje ,ze zbliża się termin uroczystosci.Czy nadal jest aktualny przyjazd do Was?wiesz sezon w pełni i trzeba porobic jakies plany...i uwzglednic was w nich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dzieki za pamiec-wlasnie mialam odswiezyc ten temat na dniach.Ludzie z Pinczowa raczej parady nie zrobia,bo wtedy w miescie jest zlot :buttrock: Zostaje mi tylko to forum...Tak wiec,prosilabym o liste obecnosci-jak juz bede wiedziala kto co i jak,poprosze Was o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 witam tak jak pisalem wszystko wskazuje na to ze ze swoja lepsza polowka bedziemy obecni... w dodatku moze uda nam sie namowic jeszcze 2-3 osoby (1-2 motorki) choc nie choppery ale mam nadzieje ze to nie problem... pozdrawiampat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Gitarrrra :) w takim ukladzie to moj mail:[email protected]Musze sie z Wami numerami powymieniac,ale swojego PL jeszcze nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) 1/ 15-17 sierpnia jest zlot motocyklowy w Pińczowie. Zapodaj temat organizatorom, będziesz miała aż nadto motocykli na paradzie.2/ Podałaś za mało informacji. Chociaż podaj o której godzinie, z którego miejsca i dokąd miałaby się zacząć ta parada. Zwykle do kościoła już się podjeżdża w asyscie moto. Edytowane 25 Lipca 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja plus jeden motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Z organizatorami rozmawialam-oni jeszcze nie moga sie zdecydowac :( Sprawa dalsza:slub jest o 14,wiec parada mialaby zaczac sie ok,13.30 ode mnie z domu do kosciola w Pinczowie(5 minut motorem),po slubie,ok 15.30 mielibysmu przejechac z Pinczowa do sali weselnej,jakis 40 km do Jaronowic(przy drodze glownej do Katowic,kilka km od Jedrzejowa) Podajcie mi na pw.namiary na siebie plizzz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 jesteśmy w pobliżu więc szykować wódkę na bramę... w końcy tradycji musi się stać zadość, czym więcej bram tym panna młoda bardziej wartociowa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Hi hi;)Czyli co,wyprzedzicie parade i na brame,tak?:icon_biggrin:Uwierz mi,ze wodki po paradzie Wam nie zabraknie,ale musze wiedziec,ile Was bedzie Kochani;) PODAJE SWOJ POLSKI NUMER,OD 8 SIERPNIA :+48723244497 Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Gilotyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Jeśli uda sie załatwic wolne od roboty to chetnie zajżymy ,jak wspominałem wczesniej.Nas może być około 10 moto.Potwierdzimy bliżej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Byloby super.Od osmego jestem po tym polskim numerem,bo neta juz niet;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jak nie będzie pompy z nieba i jakiegos kataklizmu to bede ja i jeszcze jeden motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dobra moi Kochani,lecimy dzis w nocy do Polski.Numer telefonu macie,napiszcie smsa jesli bedziecie,a oddzwonie,bo trzeba to jakos dograc.Bardzo na Was tak nawiasem mowiac licze,bo organizatorzy zlotu w Pinczwie maja zaplanowana parade,ale po miescie chyba(tak wyczytalam w programie)wiec raczej pozegnalam sie z nadzieja o Ich pomocy.No nic,niewazne,nikogo nie zmuszam do niczego. Trzymajcie sie cieplo!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Bardzo prosze o potwierdzenie (lub odrzucenie) zaproszenia na parade. Slub juz pojutrze i chcielibysmy wiedziec, czy bedzie wiecej niz jedno moto ;) Chociazby SMS-a na moj numer +48723244497, to oddzwonie. Szczegolnie prosze o odezwanie sie tego Kolegi ktoremu obiecalam oddzwonic nie zwrociwszy uwagi, ze dzwoni z zastrzezonego numeru :biggrin: Do zobaczenia (oby ;) w sobote :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi