WLD_Wlodi Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. Kiedyś jechałem moim Xpkiem i przestał działać tylny hamulec.(Próbowałem odpowietrzać, kombinować , etc) Kupiłem klocki, założyłem i to samo. Oczywiście hamulec odpowietrzyłem. Stopka Hamulca miękka. Nawet klocki się nie zaciskają na tarczy :D (Tylko są tak z 2-3 mm od tarczy) Prosze o pomoc. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) A moze przewody hamulcowe sa gdzies poprzecierane lub popekane?? :D P.Sbylo nie brac udziali w forumowym konkursie bo to pewnie sabotaż jaki :wink: :D Edytowane 7 Maja 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Może tłoczek? Pompka nie wyrzuca płynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 generalnie jeżeli odstają i hamulec jest miękki to albo źle odpowierzyłeś, albo jest coś zjechane z pompki. Może czas zakupić zestaw naprawczy i zrobić porządki. Z drugiej strony sprawdź na 100% czy dobrze odpowietrzyłeś i czy dobrze złożyłeś do kupy zbiorniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Nie wiem co może być nie tak z pompką. Jak ściągłem klocki to naciskając na hamulec płyn leciał. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 JA bym na odpowietrzenie stawil :) jak sie nie uda tak normalnei to taka strzykawka trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ściągłem pompe, sprawdziłem wszystkie przewody... Jak dmuchne w pompe od góry i zatkam wszystkie wloty, to powietrze ucieka dołem(przez tłoczek), co potwierdza nieszczelność tłoczka. Ma ktoś jakiś patent na ściągnięcie segera bez takich powyginanych kombinerek?? Męcze się z ustrojstwem :/ Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Takie szczypce wcale nie są drogie a przydadzą ci sie jeszcze nie raz. Myśle że warto zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi