Gość Anonymous Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 jest w końcu.kocham ten dział chociaż jeszcze go nie mamożeby tak przenieść tematy enduro z motocykli tutaj? a tak poza tym to dam wam bilans mojego dzisiejszego dnia: wyjechałem rano o 8 do lasu, jeździłem z h i postanawiając wracać wspaniale zaliczyłem drzewo, połamałem rollgaz sam podręcznikowo przeleciałem ze 2 m i obtłukłem se kolano. :mrgreen: następnie z linką w ręce (jak to śpiewają piersi) postanowiłem sobie pojeździć po jakiś śmiesznych hałdach i wyjeżdżając na 50' ścianę połamałem wszystkie zęby w miesięcznej zębatce zdawczej :D pchałem motocykl 2 km i jak wróciłem do domu kleiłem żywicą epoksydową gaz dochodzę do tego że nie jestem taki słaby-wypchałem 90kg moto przez 2 km z różnicą poziomów 100m, wywaliłem w drzewo przy prędkości 50 kmh no i ogólnie jeszcze żyje. nie ma co, trza się cieszyć tym co się ma... :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Grudnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Już przenoszę nasze stare, dobre, sprawdzone, brudne i obłocone posty w należne im miejsce!!![shadow=red:099ba64ab8]Poza tym hip hip, hurrra![/shadow:099ba64ab8] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 i tak ma być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Witam. Ciesze się bardzo, nareszcie mamy co chcieliśmy. MuD PoWeR FoReVeR :twisted: Pozdrowionka dla wszystkich kochających kąpiele błotne i w ogóle. malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Ja też się cieszę że jest "Enduro" , ale myślałem że to będzie tak jak wcześniej na głównej stronie....Ogólnie , jest GIT :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 nie ma co narzekać.jest sprawiedliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi