Klapek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 dzisiaj pojechałem do mojej rodzinki gdzie stoi moje moto, wchodzę do garażu a tam obok mojej Kawy stoją zwłoki WSK i do tego dwuramówka, co za cudo mój braciszek sobie kupił. Nie ma silnika ale to 100% orginał a to tygryski lubią najbardziej 8) Kurcze ja znowy chcę starucha... Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 podżuć jakoś zdjęcie jak możesz Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 ...a to tygryski lubią najbardziej 8) Kurcze ja znowy chcę starucha... a już będziesz podrzucał, to weź trochę większy zamach i... tak, żeby i do mnie też doleciało takie zdjątko= plizz ----------------------------------- http://republika.pl/shl_gazela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi