raheem Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Cześc wszyskim! Jeżeli trzeba to przenieście:) Potrzebue pomocy...mianowicie chce kupić motocykl typu naked...okrągla lampa itd . mój budrzet to 8tys zl chodż wolalbym wydac troche mniej... Mam na oku w pięknym stanie wiz. i tech.( wg. mnie potwora) tj susuki gsx 750(jeździlem do niedawna odblokowaną yamahą Dt 125) jednak myśle że to za duży skok... co o tym myślicie?? Mialby to być mój pierwszy motocykl pow. poj. 125 cmmCo moge kupić?? Allegro robi mi mętlik w glowie:( Myślalem nad 500 cmm ale to suzuki jest boskie!!! Pomóżcie ...doradźcie coś Z góry wielki dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 gs500 cb500 er-5 w miare swiezebandit hornet juz nawet nie drugiej swiezosci gsx 750 wyglada przezajebisciebosko i tez bralem go pod uwage wybierajac moto, ale stwierdzilem, ze jest przede wszystkim za ciezki - mozna sobie nie poradzic z masa. A w ogole to takich tematow bylo juz troche, w prawym gornym rogu masz przycisk szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 polecam poszukać tematów pod hasłem "drugi" albo "duży"/ "poważny", itp. pojawiały się już takie zapytania prorokować, czy sobie dasz radę nie będę - nie wiem, nie znam cię, nie wiem ile na tej detce jeździłeś i na ile potrafisz panować nad motocyklem. jeśli jednak nabrałeś dość umiejętności i doświadczenia, to jest szansa, że sobie z inazumą poradzisz :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 bierz suzuki i nie sluchaj pierdolenia ze to za duze moto...panuje ogolnie jakas paranoja nt drugiego moto ze max to gs500,i tym podobne wynalazki...i niedlugo zabraknie ci mocy i bedziesz kombinował co dalej.To jak odkrecasz manetke zalezy tylko od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ten GSX bedzie wedlug mnie idealny, nie jest wcale ciezki i wielkoscia tez nie poraza, ma za to dosc mocny i elastyczny silnik plus wyglad ktory naprawde robi wrazenie. Jak masz kase i jest w dobrym stanie to bierz. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 (edytowane) Może GS 500 ??? Edytowane 8 Maja 2008 przez InfernoRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi